Home » Разкрития » Вижте секси СНИМКА на Венета Райкова отпреди 25 г.
секси СНИМКА на Венета Райкова

Вижте секси СНИМКА на Венета Райкова отпреди 25 г.

Коя е тази секс бомба? Това е тв водещата Венета Райкова, научи presa24.

Фотото е направено преди четвърт век – през далечната 1995 –а година.

„2 май 1995г!! Празнувам ЧРД в басейн на покрива на хотел в Малта с шампанско, ягоди и хайвер точно както бях чела, че правят в книгите на любимата ми Джаки Колинс! Още тогава знаех, че ще пиша книги като нейните, но понеже съм много мързелива и обичам да лежа по басейните вместо да пиша, трябваше да минат толкова много години, за да сбъдна една от мечтите си затова сбъдвайте мечтите си сега!“, написа тв водещата и пусна кадър от преди 25 години.

секси СНИМКА на Венета Райкова

Припомняме също, че Венета Райкова има ново хоби – астрологоята. Откакто предаването „Папараци“ е свалено от ефир заради извънредното положение в страната въпреки високия си рейтинг, водещата разполага с повече свободно време. Уплътнява го с четене на интересни книги и изучаване на методи за астрологични прогнози.

„Добро утро от моята тераса! Посрещам този ден с красива гледка, храна и уникално добро настроение! На 8 април в 5,36 ч. настъпва пълнолунието във Везни и носи големи промени и фантастична енергия!“, написа блондинката в социалната мрежа. Тя открай време вярва в астрологията като наука, но напоследък се запалила още повече. Райкова е убедена, че разположението на планетите може да определя настоящето и бъдещето, затова често се допитва до личната си астроложка Оксана. Доверява се още на световноизвестния автор и духовен учител Гал Сасон.

„Астрологията е най-древната наука, възникнала преди хиляди години. Във врачки измамници не вярвам, но на астрологичните прогнози се доверявам напълно“, споделяла е Венета. Тя неведнъж е следвала съветите на звездите, преди да предприеме важна стъпка в живота си, и е чертаела плановете си според планетните транзити.

Райкова и Гал Сасон са приятели от години и той няколко пъти е гостувал в предаването й. Тя е разказвала, че даже се е подлагала на регресия при него. По време на сеанса се видяла като римски войник в минал живот. „Беше ме страх да не ми промени мисленето, защото има терапии, които ти вкарват натрапчиви мисли, ала регресията не е такава. Продължи около 40 минути и не чувах гласове и видения – само гласът на този, който ръководеше процеса. Ревях през цялото време и даже не знаех защо. Същевременно видях как ме убиват с копие в корема. Бях с военни дрехи, с шлем и на кон“, споделяла е Венета за преживяванията си.

Авторката на бестселъри вярва във всички прогнози на Гал Сасон. Когато е в България, той винаги й гледа на карти Таро и неведнъж й е предричал хубави неща. Миналата година той я уверяваше, че ще се появи нов мъж в живота й, ала водещата и писателка не издава дали предсказанието се е сбъднало.

След развода си с Тихомир Георгиев тя казваше, че се е посветила на сина си Патрик, но пък нейни съседи издават, че са я засичали многократно с мистериозен мъж – дали той е ново гадже или просто приятел засега не е известно.

Венета и бившият й Тишо се разведоха преди две години, но успяха да запазят приятелски отношения заради детето. Те винаги се събират за семейни празници и други поводи, но нямат намерение да възобновяват романтичната си връзка. И двамата са категорични, че никога не са си изневерявали, но рутината и битовизмите взели връх и убили брака им, пише „Уикенд“.

марица