Home » Здраве » Това никой няма да ви го каже! Струва стотинки, а замества 1 чувал скъпи лекарства: Става дума за…
Това никой няма да ви го каже! Струва стотинки а замества 1 чувал скъпи лекарства: Става дума за…

Това никой няма да ви го каже! Струва стотинки, а замества 1 чувал скъпи лекарства: Става дума за…

Все още може да се намери в малки магазинчета и аптеки, разбра Преса 24.

Вероятно си спомняте „виетнамското чудо“ от 80-те години на миналия век. С него човек можеше да се избави от настинка до главоболие. Неслучайно го наричаха вълшебен балсам за всякакви видове болежки.
„Виетнамското чудо“ бе в метална кутийка с големината на монета.

Тъй като бе лъскава, често привличаше погледите на децата.

Знаете ли, че е нужно съвсем малко количество „виетнамско чудо“, за да стимулирате чувствителните нервни окончания, да подобрите тонуса и кръвооросяването си?

Може би ще се изненадате да научите, че това вълшебно мазило се използва от ароматерапията за възстановяване на нарушения емоционален баланс. За целта е необходимо да нанесете съвсем малко количество от балсама върху слепоочията си и да го втриете посредством кръгови движения.

Ако пък ви измъчва главоболие, трябва просто да втриете малко количество от него върху веждите си. При настинка се намазва около синусите и отворите на носа.

Можете да използвате този мехлем и при схващания или болки. Просто го втрийте на мястото, където усещате болката.

Не на последно място „виетнамското чудо“ може да ви помогне да се преборите с досадните стрии. Втривайте от него в засегнатите участъци и само след няколко седмици ще забележите, че няма и следа от тези несъвършенства по кожата.