img

Силиконът на Славенчето увисна: Бившата миска показа позавехнали прелести на финала на „България търси талант“

/
/
/
499 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Славена Вътова показа прелести под изрязана червена рокля на финала на „България търси талант“, видя presa24.

Бившата миска Славена Вътова се появи с елегантна червена рокля на финала на шоуто „България търси талант“, в което се изявяваше като жури – пише в. „Уикенд“. Усмихнатата брюнетка блестеше с дълбоко изрязано деколте, което разкриваше част от прелестите й – отбелязва изданието.

Младата майка не крие, че след раждането на малката си дъщеря е сложила силиконови импланти в бюста, ала прави впечатление, че те са започнали да увисват. Запознати коментират, че вероятно ще се наложи Славена Вътова отново да легне под ножа, за да ги коригира.

Въпреки това хубавицата е в отлична форма, защото много добре се грижи за фигурата си. Тя твърди, че по време на двете си бременности качила по 25 килограма и много трудно ги свалила – с глад и усилени тренировки. В момента тежи 58 кг и това е оптималното тегло за нейната височина от 175 см. Славена Вътова се хвали, че спортува всеки ден и нищо не е в състояние да промени рутината й.

Силиконът на Славенчето увисна

30-годишната шуменка спечели симпатиите на зрителите с лъчезарната си усмивка като жури в „Талантите“. Тя направи впечатление и с позитивното си отношение към младите таланти, участници в шоуто. Това вероятно ще й гарантира участието и в евентуален следващ сезон на предаването.

Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply