Home » Клюки » Силиконът на Славенчето увисна: Бившата миска показа позавехнали прелести на финала на „България търси талант“
Силиконът на Славенчето увисна

Силиконът на Славенчето увисна: Бившата миска показа позавехнали прелести на финала на „България търси талант“

Славена Вътова показа прелести под изрязана червена рокля на финала на „България търси талант“, видя presa24.

Бившата миска Славена Вътова се появи с елегантна червена рокля на финала на шоуто „България търси талант“, в което се изявяваше като жури – пише в. „Уикенд“. Усмихнатата брюнетка блестеше с дълбоко изрязано деколте, което разкриваше част от прелестите й – отбелязва изданието.

Младата майка не крие, че след раждането на малката си дъщеря е сложила силиконови импланти в бюста, ала прави впечатление, че те са започнали да увисват. Запознати коментират, че вероятно ще се наложи Славена Вътова отново да легне под ножа, за да ги коригира.

Въпреки това хубавицата е в отлична форма, защото много добре се грижи за фигурата си. Тя твърди, че по време на двете си бременности качила по 25 килограма и много трудно ги свалила – с глад и усилени тренировки. В момента тежи 58 кг и това е оптималното тегло за нейната височина от 175 см. Славена Вътова се хвали, че спортува всеки ден и нищо не е в състояние да промени рутината й.

Силиконът на Славенчето увисна

30-годишната шуменка спечели симпатиите на зрителите с лъчезарната си усмивка като жури в „Талантите“. Тя направи впечатление и с позитивното си отношение към младите таланти, участници в шоуто. Това вероятно ще й гарантира участието и в евентуален следващ сезон на предаването.

Разкрития