img

Най-красивите жени са от тези зодии

/
/
/
732 Views

Отделните хора имат различни представи за женска красота, но въпреки това астролозите казват, че две от зодиите са надарени от природата, научи presa24.

Това са 2-те най-красиви зодии сред жените:

Скорпион

Често косата им е тъмна, но най-силно впечатление правят очите им, които, независимо дали са светли или тъмни, изглеждат магнетично и секси. Жените Скорпион няма как да останат незабелязани. Дори и да не обелят дума, тяхното излъчване е достатъчно силно, за да ги заобиколи с ухажори. Те имат спортна структура на тялото. Излъчват енергия, ентусиазъм и страст. Впечатляващо е и отличното състояние на кожата им.

Лъв

Лъвиците са грациозни жени, които впечатляват околните с безгрешния си стил. Излъчват сила и власт, а красиво изваяните им крака често оставят противоположния пол без думи. Техният характер е това, което ги прави наистина неповторими. Представителките на зодия Лъв са същевременно артистични и забавни, с което са приятна компания за всеки. Представителките на тази зодия най-силно държат на косата си, като я поддържат чрез всякакви методи.

марица

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *