Home » Клюки » Миро не говори с Галя от „Каризма“
Миро не говори с Галя

Миро не говори с Галя от „Каризма“

Миро на общува с бившата си дуетна половинка Галя, тя влиза в шоуто „Като две капки вода“, научи presa24.

Миро не чака обаждане от Галя, с която навремето бяха идоли за всички тийнейджъри като дуета „Каризма“ – пише в. „Уикенд“. Певецът, който след раздялата им се радва на успешна солова кариера, сподели при една от последните си медийни прояви, че ако се обади на певицата, тя вероятно няма да му отговори.

„Не е задължително да ти е приятно някой да ти се обади по телефона“ – допълни той.

Двамата не са контактували от години, тъй като съвсем не се разделили като приятели. Миро не е разкривал каква е конкретната причина за влошените им отношения, но пък загатна, че таи обида у себе си.

„Раните и егото на двама ни са още твърде силни, защото каквото можахме, си причинихме. Когато двама души споделят общо пространство толкова дълго време, разбира се, че имаш наранявания. Тя беше наранена от мои черти от характера, които на мен са ми абсолютно обосновани. Аз нямам какво да деля с нея, просто искам да е добре и да е щастлива“ – споделя Миро.

В момента Миро е в трескава подготовка на новия си самостоятелен албум, а Галя пък се завърна в София, за да участва в шоуто „Като две капки вода“ – ход, с който се надява да напомни за себе си и да възроди кариерата си.

kliuki.ws