Home » Забавно » Колко коне виждате? Отговорът разкрива много за вас
Колко коне виждате? Отговорът разкрива много за вас

Колко коне виждате? Отговорът разкрива много за вас

Първите професионални личностни тестове се появяват през 20-те години на миналия век и са използвани за по-добър подбор на военни кадри.

Днес обаче личностни тестове има много и техните цели варират – от направата на психологически профил до изчисляването каква е съвместимостта ви с половинката. Затова от Преса 24 ви представяме един забавен тест, който ще разкрие много за вас и работата ви. Достатъчно е да погледнете тази илюстрация:

Колко коне видяхте от пръв поглед?

Отговорът ви може да разкрие много за подхода ви към проблемите и за начина, по който взимате решения. А сега да разберем какво означа вашият отговор:

Един кон

Ако сте видели само един кон, вие не сте много наблюдателен човек и обикновено не се задълбочавате в проблемите. Не се тревожите за малки неща и взимате решения много бързо. Обичате да работите в екип, да споделяте идеите си и да помагате на другите.

В същото време разчитате на фактите и трудно си променяте мнението. В споровете обикновено излизате победител. Мнението на околните за вас рядко ви интересува.

Между 5 и 10 коня

Ако сте видели между 5 и 10 коня, вие сте човек, който дава всичко от себе си във всякакви ситуации. Определено сте перфекционист, следвате разума си и се отнасяте много сериозно към задълженията ви. Благодарение на това постигате целите си лесно.

Въпреки че сте перфекционист, имате и някои кусури. Понякога ви домързява и оставяте работата за последния момент, което води до претупване на задачите ви. В такива моменти не сте напълно доволна от резултата и се заклевате, че следващия път ще започнете да работите от по-рано, но това така и не се случва. Все пак имате късмет – притежавате бърза мисъл и талант, затова нещата ви се получават.

Едно от най-положителните ви качества е, че не се предавате лесно и когато паднете – винаги се изправяте, за да продължите напред.

11 и повече коне

Ако сте видели 11 или повече коне, вие сте много наблюдателен човек и определено се славите с висока интелигентност, с лекота разбирате сложни идеи и задачи. В работата държите на реда и организираността – планирате всичко до най-малкия детайл и искате всички да следват вашия план и пример. Обичате ясните инструкции и установената методика.

Не правите нищо през пръсти, искате всичко да е идеално. Този ваш перфекционизъм ви кара понякога да се съмнявате в себе си и в резултатите, които постигате, но ние искаме да ви уверим, че малко хора работят толкова прецизно като вас – трябва да вярвате повече в себе си! Съветваме ви и по-често да се оставяте на течението и да не приемате всичко твърде сериозно.