Home » Разкрития » Мениджърът на Стоянка с разтърсващи разкрития: Ето какво направила актрисата 3 месеца преди смъртта си
Мениджърът на Стоянка с разтърсващи разкрития

Мениджърът на Стоянка с разтърсващи разкрития: Ето какво направила актрисата 3 месеца преди смъртта си

Мениджърът на Стоянка Евгени Боянов разкри страшни неща, казани от актрисата три месеца преди смъртта й, научи presa24.

Той беше един от най-близките хора на Стояна.

В началото на септември младият мъж отишъл в дома на Стояна и Муки. Трябвало да изберат роклите за планирания на следващия ден гастрол в Копривщица за представянето на книгата „Добър вечер, столетие мое“.

Взе да ми споделя и къде желае да бъде последният й дом – гроба на покойния й съпруг Нейчо Попов на Алеята на артистите в Централните гробища, с кои с перли да е, дали да бъде кремирана или не…

Опитах се да я спра:

„Тази тема е много тъжна. Подготвяме се за път, а ти какво ми говориш“.

Тя обаче продължи: „Слушай ме добре, за да не съжаляваш след време, че не си ме чул и да ти тежи на съвестта“.

Така ми даде да разбера, че вече иска да си отиде от този свят. Никога преди това не беше ставало дума за такива страшни неща. Смятам, че Стояна даде тези указания на мен, защото просто не искаше да притеснява дъщеря си. Искаше да предпази Муки от тежката тема“, разкри Боянов в интервю пред седмичник.

Той разказа още, че любимият котарак на 97-годишната Мутафова усетил, че стопанката му си е отишла. Вечерта, след като тя починала, Чарли се сгушил в леглото в стаята на актрисата. „Нещо, което никога преди това не е правил. Той не припарваше до нейната спалня, защото знаеше, че там не може. Трудно ми е да обясня как е влязъл, но на сутринта го намерихме в стаята й. Чарли е на 16 години и Стояна много го обичаше“, добави Боянов.

Източник: За Жената