Home » Клюки » Константин: Пробвал съм всякакви неща
Пробвал съм всякакви неща

Константин: Пробвал съм всякакви неща

Константин не планира нищо в живота си, научи presa24.

Константин даде напълно откровено интервю пред Ива Софиянска-Божкова. Поп фолк изпълнителят призна, че не планира почти нищо в живота и че има сила, която го напътства какво да прави.

„При мен няма нищо планирано. Просто имам чувство, че нещо ме ръководи. Взимам решения на момента, които след това се оказват много добри. Почти нямам грешно решение. Само едно…“, сподели Константин пред Ива. Той разкри още и какви са взаимоотношенията със съпругата му Надя. „На този етап мога да кажа, че всичко е супер и се обичаме, и вървят нещата, и сме щастливи“, категоричен е поп фолк изпълнителят.

От известно време той има собствена фирма и продуцира млади таланти. „Просто в един момент сметнах, че един син от едно семейство рано или късно трябва да се отдели, да поеме своя си път, да направи ново семейство – негово. И дойде този момент. Смятам, че имам достатъчно опит и рутина, за да мога да продуцирам млади изпълнители“, сподели Константин.

Той не пропусна да похвали бившия си шеф инж. Митко Димитров. „Шефът е супер пич. Никога не е налагал мнението си. Винаги съм си решавал сам“, разкрива Константин и допълва, че са се разделили като приятели и поддържат връзка.

Попитан защо много често го свързват с наркотиците, Константин отговори, че е защото е известен с нощния живот. Певецът споделя, че е против такива, неща, но не крие, че е пробвал много неща през живота си. „Пробвал съм много неща в живота. Не се вълнувам от това, което се говори за мен. Алкохолът и жените са нещата, които продават „, заяви поп фолк изпълнителят.

Константин споделя още, че иска да намира повече време за семейството си. „Дъщеря ми много, много не можах да я видя как пораства“, казва изпълнителят и допълва, че се опитва да поправи тази грешка със сина си.

Разкрития