Home » Клюки » Бащата на Благо Джийзъса: Жалко за сина ми, че така и не случи на жена
Бащата на Благо Джийзъса

Бащата на Благо Джийзъса: Жалко за сина ми, че така и не случи на жена

Бай Жоро Георгиев скромно живее в двуетажната си къщурка край София, която сам е построил, макар да е баща на бившия национал Благой Георгиев – Джизъса.

Възрастният мъж е много доволен от четиримата внуци, с които го е дарил синът му, но далеч не гледа така положително на интимните партньорки на Благо, научи presa24.

„Синът ми златно момче, много добър, набожен, на мравката път прави. За това и жените цял живот го използват“, изповядва се бай Жоро. – „Все им е донор, първо за децата, после за пари, няма отърване. С Христина са разделени от 10 години, но винаги, щом има нужда от нещо, му звъни на пожар, ако ще да е в 3 през нощта. А той, нали си е душичка, вместо да я прати на майната й, хуква да помага“, жали отрочето си Георгиев – старши.

Мъжът споделя, че Благо плаща по 5000 евро издръжка както на бившата гимнастичка, така и на татарката Есмер Омерова, с която се разведе наскоро. Докато беше активен спортист, тези суми не притесняваха Георгиев, който се подписваше под около 1,6 милиона долара в Рубин Казан.

След като окачи бутонките обаче, бившият капитан на Славия все по-често бъркал в спестените си за черни дни авоари, тъй като му липсва постоянен източник на доходи. Откакто заплоди и Златка Райкова, Благой малко се е посъвзел, тъй като плеймейтката върти доходоносен бизнес с модни парцалки и допринася солидно в семейния бюджет.

„Шафрантиите са съсипали толкова много хора, жалко за сина ми, че така и не случи на жена. Аз имах късмет с моята Руми, роди ми две прекрасни момчета, винаги ме е слушала, а и аз нея“, тюхка се над съдбата на сина си таткото.

plovdiv24