Home » Забавно » Какъв е ключът на името ти и какво разкрива той за теб (СНИМКА)
Какъв е ключът на името ти и какво разкрива той за теб (СНИМКА)

Какъв е ключът на името ти и какво разкрива той за теб (СНИМКА)

Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.

Причината за това е, че са създадени от психолози, въз основа на редица изследвания и опити така, че да могат да помагат на хората да се разберат по-добре от една страна, а от друга страна да помогнат на работодателите да преценят евентуалните си работници по-прецизно.

Днес ви представяме един лесен тест, който ще разкрие каква е същността ви. Само трябва да откриете кой е ключът на името ви, с помощта на снимката.

Какъв е ключът на името ти и какво разкрива той за теб (СНИМКА)

Всички знаем израза „Всеки си идва с името“. Дали, защото сме родени близо до голям празник или близо до рожден ден на близък човек, често носим име, което не е случайно. Но какво означават имената ни? Какво разкриват те за нас? Представяме ви лесен начин да разберете, като сметнете сбора от буквите на името си. Пример: ГЕРГАНА: 4+6+8+4+1+5+1=29=2+9=11=1+1=2

Ключ 1. Изкуство и егоцентризъм

Имена: Ангел, Георги, Весела, Христина, Десислава, Станимир, Таня, Христо

Те са самоуверени, честолюбиви и амбициозни. Имат афинитет към изкуствата и лесно се превръщат в специалисти в работната си среда. Те са горделиви и егоцентрични. Обичат да доминират в отношенията си с другите, но са щедри, което успява да омилостиви околните. Не обичат критиката и да бъдат на различна позиция от лидерската. Обичат да са център на внимание, интересни са им противоречивите теории.

Подходящи професии: спортисти, охранители, журналисти, шоумени, изследователи.

Ключ 2. Емоция и интуиция

Имена: Лидия, Цветелин, Даниел, Нина, Росица, Галя, Мариана

Те са изключително чувствителни и интуитивни. Обичат семейството си и имат нужда от подкрепата на близките си, за да се реализират във всяка сфера. Не са вманиачени в успеха и често нямат нужното самочувствие. Предпочитат да не привличат излишно внимание, докато не дойде техният час. Лесно се сработват с колегите си и не се притесняват от новата си работа.

Подходящи професии: социална дейност, благотворителни фондации, администрации, хотелиерство

Ключ 3. Късмет и свободолюбивост

Имена: Даниела, Татяна, Елена, Михаил, Илияна, Екатерина, Симеон

Те са артистични и обичат да се изявяват. Отличават се от тълпата и често изглеждат несериозни. Понякога не успяват да развиват потенциала си, защото са прекалено разсеяни. За тях са важни отношенията с близките им. Не обичат да са на високи постове, защото те са свързани с голяма отговорност. Изключително забавни са и гледат на живота като на една голяма шега. Обичат рисковете и заради това предпочитат сфери, в които има малко тръпка.

Подходящи професии: педагози, драматурзи, юристи, медици, химици, строители, спортисти Ключ

4. Трудолюбие и разум

Имена: Петър, Мира, Кирил, Венета, Емил, Ива

Те обичат да планират и винаги обмислят действията си. Не обичат прибързаните решения и прекалено ексцентричните мнения. Работят качествено и поемат отговорност. Не се страхуват от много работа. Не се оплакват и могат да действат при всякакви условия. Могат да постигат успех в сфери, в които трябва да се проявява търпение и упоритост.

Подходящи професии: преподаватели, артисти, политици, оператори, музиканти

Ключ 5. Сладкодумие и остър ум

Имена: Ивайло, Александра, Юлияна, Веселин, Лъчезар, Йоана, Виктория

Те са перфектните оратори. Могат да измислят решение на всеки проблем и да дадат отговор на всеки въпрос. Учат се бързо и обичат артистичните сфери на реализация. Често не довършват започнатото, тъй като са нетърпеливи. Не се плашат от промените и от натоварен работен ден.

Подходящи професии: журналисти, писатели, шоумени, сценаристи, преподаватели

Ключ 6. Артистичност и изкуство

Имена: Ани, Теодора, Катерина, Вяра, Красимира, Цветомир

Романтични, чаровни, артистични. Така най-лесно можем да опишем хората в тази група. Могат да бъдат невероятни артисти, но трябва да бъдат побутнати, за да постигнат успех. Имат много приятели, защото не обичат споровете. Добри парламентьори са и обичат да раздават правосъдие. Те не са предназначени за тежки кариери и сиво ежедневие.

Подходящи професии: дизайнери, цветари, архитекти, актьори, фризьори

Ключ 7. Интуиция и проницателност

Имена: Мирослав, Валентина, Борис, Цвета, Мария, Слави, Катя

Те усещат изключително добре емоциите в другите, дори когато се опитват да ги скрият. Те са самотници и обичат да се развиват индивидуално. Не обичат слабостите и невежеството, добри манипулатори са и са силни личности.

Подходящи професии: композитори, художници, поети, писатели, психолози, компютърни специалисти

Ключ 8. Ръководител

Имена: Андрей, Любомира, Юлия, Невена, Мая, Венцислав, Спас

Те са силни и енергични. Целенасочени са и знаят какво искат. Никога не се отказват и не жалят сили и средства, за да постигнат целите си. Нямат нужда от покровител, могат да се справят с всяка ситуация и обичат да доминират над всеки. Умеят да се изкачват в йерархията и да вдъхват респект в околните.

Подходящи професии: архитекти, съдии, прокурори, предприемачи

Ключ 9. Предводител

Имена: Албена, Лилия, Милен, Димитър, Ивелина, Радослав, Евгения

Често са сприхави и импулсивни. Амбициозни са и мотивирани и обичат да довършват всичко, което започнат. Могат да бъдат егоисти или да се раздават докрай – всичко зависи от околните. Щедри са и имат богата обща култура.

Подходящи професии: инженери, хирурзи, мотиватори, спортисти