Home » Забавно » Има 7 типа любов, а вашата кой тип е?
видове любов

Има 7 типа любов, а вашата кой тип е?

ПРОСТО ПРИВЪРЗАНОСТ. / Празна любов./

Това е любов, без страст и близост, просто съжителство. Това, може да се промени, с течение на времето, вместо да се стига до раздяла.

ПРОСТО СТРАСТ. /Луда любов./

Повечето двойки, преживяващи такава любов, се разделят след меденият месец, или след няколко седмици. Връзката е подчинена на еротика и сексуалност, което неможе да трае вечно.

ПРОСТО БЛИЗОСТ. / Приятелска любов./

Това е чисто приятелско взаимоотношение. Обикновено партньорите, нямат сексуално привличане и това пречи на връзката да просъществува. Остава само уважението.

Какъв е ключът на името ти и какво разкрива той за теб (СНИМКА)

БЛИЗОСТ И СТРАСТ. / Романтична любов./

Такава връзка е съпътствана с физическо и душевно привличане. Постоянството на тези чувства е гаранция за дълготрайни отношения.

БЛИЗОСТ И ПРИВЪРЗАНОСТ. / Любов, граничеща с приятелство./

Безпрепятсвено споделяне на всичко емоционално и интелектуално. Погледнати, от трета страна, изглеждат перфектното семейство, но нямат сексуално привличане. Въпреки това, остават заедно до края на дните си.

ПРИВЪРЗАНОСТ И СТРАСТ. / Любов изпълнена със страст./

Основата на тези връзки е страстта. Страните обикновено не общуват достатъчно, което често води до спорове, конфликти и скандали.

СТРАСТ, БЛИЗОСТ И ПРИВЪРЗАНОСТ. / Безгранична любов./

Иделана любов, перфектна съвместимост, сродни души! Да намериш сродната си душа е много трудно, но още по-трудно е да я задържиш. Нужно е търпение, готовност за изненади, сексуална активност, комуникация, толерантност и много компромиси. И все пак си заслужава, положените усилия!