Home » Клюки » Емилия отново се обърна към своите фенове
Емилия се обърна към своите фенове

Емилия отново се обърна към своите фенове

Емилия стои зад думите си дори след хейта на своите фенове, научи presa24.

Емилия отново се обърна към своите фенове. Поп фолк изпълнителката за пореден път призова почитателите си да си останат вкъщи и да бъдат отговорни. Припомняме, че само преди няколко дни Емилия се обърна към всички с този призив, но това й навлече гнева на хората.

Те заявиха, че е много лесно да се дават съвети, когато имаш пари и живееш в палат. Хората са на мнение, че е време вече да се върнат на работа, защото нямат средства за храна и да си плащат сметките. Въпреки вълната от хейт срещу нея обаче, Емилия твърдо заяви, че стои зад думите си, а именно всички да си останат вкъщи.

„Продължавам да стоя зад думите, които изрекох преди няколко дни. Продължавам да мисля по същия начин, заради многото години, в които съм се срещала с моите почитатели очи в очи и винаги съм била себе си и никога не изневерих на себе си! Чувствам се отговорна заради хората, които ме харесват, следват и слушат музиката ми, държа да имам позиция и те да знаят каква е.

Да бъдеш себе си не винаги е печелившо, но пък помага да се отличиш и да се изразиш. Съчувствам на всички, които работят в трудни условия като лекарите ни например, съчувствам и на хората, които изнемогват. Но като съчувствам не помагам с нищо. Съчувствам, защото съм човек и искам да остана човек. Затова отново апелирам: Нека си останем вкъщи още малко! Нека да бъдем отговорни към децата си, към родителите, към съседите си и приятелите си.

Останете си вкъщи заради хората, които в момента нямат възможност да правят това, което обичат. Да си обществено отговорен означава да мислиш за другите. Вярвам, че ще успеем да се справим заедно. Вярвам, че много скоро ще се видим. Не знам къде, не знам кога, но всичко ще отмине. Както казват старите хора: „И това ще мине, и това ще мине, чедо“, пише Емилия в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

kliuki.ws