Home » Клюки » Covid-19 сломи Лили Иванова
Covid-19 сломи Иванова

Covid-19 сломи Лили Иванова

Примата на българската музика Лили Иванова вече не се среща и с малкото хора, с които се срещаше в ежедневието си, научи presa24.

Причината е заразата с Ковид-19, която върлува по цял свят!

Заради извънредното положение в страната, примата освободила домашната си помощница, която ежедневно се грижела за чистотата в дома й, както и за приготвянето на храната и напитките на звездата.

Сега на Лили й се налага сама да прави всичко в дома си – нещо необичайно за нея в последните две десетилетия. С продукти от първа необходимост я снабдява шофьорът й, който оставял торбите с покупките пред вратата, а легендата ги поемала от там. Освен това Лили прилежно ги дезинфекцирала, както и целия си дом.

Изолацията не представлява никаква трудност за вечната Амбър, която от години живее на спартански режим, пише Ретро. Иванова е наясно, че заради възрастта си попада в най-рисковата група потенциални жертви на коронавируса, затова не правела никакви компромиси по отношение на мерките за сигурност.

Единствената промяна в ежедневието й е, че й се налага да домакинства. „Стоя си у дома и се чувствам чудесно“, написа преди дни тя в официалната си страница във Фейсбук, пише клюки.бг.

Припомняме, че наскоро примата на родната популярна музика направи една от най-изгодните сделки в живота си наскоро, след като успя да продаде имот за „скромната“ сума от 400 000 лв.

Става въпрос за просторен апартамент в софийския квартал „Кръстова вада“, за чиято продажба певицата се доверила на брокери. Продажбата става факт още през февруари, малко преди кризата с коронавируса да стане факт.

Припомняме, че Лили Иванова обяви за продан имота си миналата есен, след като преди това изцяло обзаведе жилището от 120 квадратни метра. Той е закупен от нея преди 5 години с идеята в един момент тя да се пренесе да живее там. Само че явно не й се тръгва от луксозното и просторно жилище на столичната улица „Оборище“, чиято цена към днешна дата доближава 1 милион, пише „Уикенд“.

Според информацията за продадения резервен апартамент в „Кръстова вада“, Лили Иванова е прибрала около 190 000 евро, а купувач на имота е зъболекар от арабски произход, който от години работи и живее в София. Запознати твърдят, че певицата е преговаряла близо месец с купувача за цената на имота, като накрая му направила отстъпка от 10 000 евро, за да се реализира сделката.

„Лили или е родена с късмет, или е много прозорлива. Само няколко дни след като продаде апартамента си, епидемията плъзна в Европа и предизвика икономическа рецесия. Сега имотния пазар в България е сринат и цените на имотите са с поне 15-20% надолу. Сделки просто няма, купувачите изчезнаха“, одумват естрадната прима брокерите на недвижимо имущество.

Продаденият апартамент бе купен от Лили Иванова за около 120 000 евро. Имотът се простира в луксозен комплекс от затворен тип, в който обитателите разполагат с всички удобства. Надеждна охрана осигурява сигурността на живущите там, а достъпът е контролиран.

Освен това комплексът разполага с ресторант, градини, фитнес, сауна, плувен басейн, парна баня и всякакви други удобства, включително и СПА — център. Лили Иванова живя в този апартамент само няколко месеца, докато ремонтираше основно жилището си на „Оборище“.

марица