Home » Свят » 5 признака, че душата ви се е прераждала много пъти
5 признака че душата ви се е прераждала много пъти

5 признака, че душата ви се е прераждала много пъти

Когато душата се преражда, тя носи в себе си определен характер, който сте имали и в предишния си живот. Повечето от нас са преминали през този цикъл, дори без да подозираме.

Някои души са по-нови, други са по-стари. При душите, които са преминали през този цикъл няколко пъти, може въобще да не се появят знаци. И това е нормално. Но при душите, които са минавали цикъла много пъти, знаците са ясни.

За да се убедите, че душата ви се е превъплъщавала много пъти, проверете тези 5 признака от Преса 24:

1. Имате повтарящи се сънища

Сънищата са несъзнателен начин за обработване на травми, особено на събития от минали животи. Несъзнателното е посредник между вашата душа и всичките й спомени. Това може да е една от причините защо някои наши сънища са далеч от нашата реалност и могат да се повтарят. Могат да бъдат травми от минал живот, които все още трябва да се изцелят и затова ги сънуваме.

2. Познавате място, на което никога не сте били

Хората имат ясни спомени за места, на които не са били. Повечето от тези случаи са директно свързани с преражданията. Ако мястото ви е добре познато, дори да не сте били там, може би го знаете от несъзнателната си памет.

3. Помните имена и събития, които не знаете

Когато разпознавате хора, които не знаете и събития, в които не сте участвали — това свидетелства за прераждане. Това говори, че спомените ви са от предишни животи. Това се случва най-често при децата.

4. Имате силна интуиция

Имате силната способност да се свързвате с вашите знания. Поне душата ви е преживяла много животи, тя носи много информация за света. Тази информация е вашата вътрешна мъдрост и често се проявява чрез вашите интуитивни знания. Колкото повече опит имате, толкова по-силна ви е интуицията.

5. Често имате дежавю

Докато други предполагат, че дежавю-то е просто неврологичен дисонанс, вие знаете дълбоко в себе си, че то е нещо много повече. Може би душата ви се е прераждала толкова дълго, че всички събития се повтарят отново и отново.

Споделете в коментарите дали Ви се е случвало нещо подобно.