Home » Разкрития » 3 месеца след смъртта: Ламбо се върна при сина си
Ламбо се върна при сина си

3 месеца след смъртта: Ламбо се върна при сина си

„Сънувам татко, често си говорим, но това е само между нас, не е за разказване. Вярвам, че е някъде там и ме съветва. Вярвам в прераждането. Няма как той да не ми липсва, защото винаги е бил мотиваторът ми да си взимам изпитите и да продължавам напред. Много се гордееше, че ще ставам първият лекар в родата.“

С тези мисли на Голяма Задушница синът на Стефан Данаилов- Влади, ще запали свещ за душата на покойния си баща и ще се помоли за него, научи presa24. Само след дни- на 27 февруари, се навършват три месеца от смъртта на големия актьор.

“ Вече ми е трудно да говоря за емоции, защото съм станал по-смирен и по-действащ. Сега се въртя в работата, вкъщи, с Виктория правим интересни неща заедно, но съм по-уравновесен, знам какво искам“, допълва Влади. Наследник на големия актьор вече на Христова възраст и от доста време насам се е заел сериозно с обучението си. Споделя, че тази година с половинката си Виктория мислят да поработят за бебе и се надява това да се случи. Данаилов младши всеки ден се чува с майка си Ирен Кривошиева и се радва че тя играе на сцената, пише България Днес.

За божиите работи наследникът на Ламбо често говорил с духовния си баща отец Ефрем, който за съжаление починал на рождения ден на Стефан Данаилов.

„Той ми помагаше много с напътствия, живееше в Аризона. Много ми беше мъчно, но знам че и двамата са на по-добро място. Ефрем беше жив мъченик, помагаше на всички, беше зареден с много любов, раздаваше я, не оставяше никого на пътя“.

marica