Home » Зодии » 3 зодии да отварят дома си през март, ето кой пристига
3 зодии да отварят дома си през март

3 зодии да отварят дома си през март, ето кой пристига

Пролетта вече се усеща във въздуха и носи усещането за нов живот и надежда, видя presa24.

За някои от представителите на зодиака март месец ще се окаже и месецът, през който щъркелът ще навести дома им. Част от тях може да са мечтали за щастието, наречено бебе, дълго време, а за други благата вест ще дойде неочаквано. Във всеки случай звездите знаят преди нас кога ще бъдем ощастливени с най-хубавата новина, а ние ще се опитаме да ви подскажем за нея.

Лъв

Лъвове, вие сте един от знаците, които съвсем скоро могат да бъдат сюрпризирани с новината, че чакат бебе. Периодът от 25 февруари до15 март е изключително подходящ за реализиране на тази ваша мечта в случай, че се надявате на чудото. За Лъвиците този звезден прозорец е и особено благоприятен за забремeняване, защото бъдещето им дете ще бъде родено под знака на Стрелец. То ще може да разбере вашия младежки дух и страстта ви за определени неща.

Ще сте горди родители, защото малкото лъвче ще бъдат също толкова яростно като вас самите и няма да се чувства така, сякаш живее във вашата сянка. За някои от вас вестта за бебето може да е изненадваща, но със сигурност ще ви донесе огромно щастие. Лъвът е царският знак в зодиака, който винаги успява да запази самообладание, дори и след първоначалната силна изненада от подобни неочаквани новини. Така ще бъде и сега, уважаеми Лъвове, защото ви очаква истинско щастие.

Скорпион

Мили Скорпиони, в следващите месеци ще се чувствате изключително романтично настроени и ще сте решени да направите всичко в името на любовта. Имаме добра новина за вас – планетите са ви подготвили много хармония и споделени чувства с любимия човек през март, така че няма да се налага да правите големи компромиси и усилия във връзката ви, тя ще тече по мед и масло.

Ще се чувствате прекрасно в компанията на любимия човек, а много скоро е съвсем възможно любовта ви да ви дари с най-голямото щастие – бебе. При повечето от вас тя ще е свързана с дълго чаканата от вас вест, може би от години се надявате къщата ви да бъде изпълнена с бебешко гукане и смях. Сега ви очакват точно тези прекрасни емоции – изживейте взаимното си щастие и грабете от него с пълни шепи.

Ако сте родени под знака на Водолея, през този месец може да разберете най-важната новина в живота на човек, а именно, че ще ставате родител. Вие сте сред зодиите, които обичат свободата и следват устрема на духа си и е възможно първоначално да реагирате с безпокойство и дори страх. Не се притеснявайте и не се упреквайте, това са съвсем нормални емоции при една такава голяма промяна.

Много скоро ще забравите за първоначалните си притеснения и с типичния за вас ентусиазъм ще се заемете с подготовката за посрещането на новия човек в семейството. Покрай новите трепети, които ще ви обхванат, ще преоткриете и дома си като място за обич, защита и споделено щастие.

Марица