Home » Свят » 13 звезди, които доказват, че годините са просто цифра (СНИМКИ)
13 звезди които доказват че годините са просто цифра (СНИМКИ)

13 звезди, които доказват, че годините са просто цифра (СНИМКИ)

Гледайки някои звезди, ние мислим, че знаят тайната на вечната младост. Иначе как да обясним факта, че изглеждат 10 години или дори 20 години по-млади от реалната им възраст?

Наскоро учените проведоха проучване, което потвърди: хората остаряват с различна скорост. Освен това, процентът на стареене зависи главно от външни фактори, а не от генетиката.

Ние направихме селекция от свежи снимки на известни личности, които ни учудват с външния си вид, защото изглеждат много по-млади от годините си.

1. Миранда Кер, 35 години

Супермоделът Миранда Кер вече е на 35, но благодарение на своето „детско“ лице, големите очи и трапчинките по бузите, е много трудно да се повярва в това. Сега тя е майка на две деца и един от най-популярните модели.

2. Иман, 62 години

Сомалийският модел Иман не се променя от години. Музата на легендарния Ив Сен Лоран и вдовицата на Дейвид Бауи навърши 62 години миналата година, въпреки че е трудно да се повярва, че тя е над 40 години.

3. Елън Пейдж, 31 години

Изглежда, че Елън Пейдж почти не се е променила след филма „Джуно“, въпреки че оттогава са минали 12 години. Може би всичко се дължи на тийнейджърските дрехи и минималния грим, но актрисата изглежда точно като ученичка.

4. Кристи Бринкли, 63 години

Изглежда, че моделът Кристи Бринкли се е научила да спира времето. На 63 години тя все още изглежда млада и свежа. На 62 години Бринкли се появи на страниците на специалния брой на Sports Illustrated по бански с дъщерите си.

5. Джейн Фонда, 81 години

През декември легендарната актриса навърши 81 години, но абсолютно не изглежда на тази възраст. Джейн Фонда все още участва във филми.

6. Хайди Клум, на 45 години

45-годишната манекенка и майка на четири деца Хайди Клум изглежда просто страхотно. Наскоро тя обяви годеж в своя Instagram с 29-годишния музикант Том Каулиц.

7. Синди Крофорд, 52 години

Легендарната супермодел Синди Крофорд никога не престава да учудва феновете си с отличен външен вид. Много е трудно да се повярва, че скоро ще навърши 53 години, а дъщеря й вече е на 17 години.

8. Хали Бери, 52 години

Освен това актрисата спазва доста строга диета от 22-годишна възраст – от момента, в който е диагностицирана с диабет.

9. Салма Хайек, 52 години

Разглеждайки снимките на 52-годишната Салма Хайек, е трудно да се повярва, че актрисата е над 35. Изглежда, че не се е променила много след култовия филм „От здрач до зори“.

10. Рийз Уидърспун, 42 години

Рийз Уидърспун е на 42 години, но прилича на по-голямата сестра на 19-годишната си дъщеря. Вечно младата актриса не се е променила много от времето на “Професия блондинка”, въпреки че са изминали 18 години от излизането на филма.

11. Анди Макдауъл, 60 години

Когато гледаш елегантната и стилната Анди Макдауъл, почти е невъзможно да се приеме факта, че е на 60. Тя не се е променила повече от 20 години и все още играе ролята на съблазнителни красавици във филмите.

12. Джим Парсънс, 45 години

Трудно е да се повярва, но легендарният Шелдън от теорията на Големия взрив вече е на 45 години. Когато започна да се снима в сериала, той вече беше на 33 и изглежда, че оттогава той изобщо не се е променил.

13. Самюъл Л. Джаксън, 70 години

Самюъл Л. Джаксън вече е на 70, но прилича повече на младежки герой от „Криминале“, отколкото на дядо. Актьорът води активно Instagram, а графикът му за снимане е насрочен месеци предварително.