Home » Зодии » 12 реални причини защо животът без Лъвовете е много скучен и труден
12 реални причини защо животът без Лъвовете е много скучен и труден

12 реални причини защо животът без Лъвовете е много скучен и труден

Лъвът е специална зодия! Въпреки, че отвън изглеждат властни и обичат да държат всичко под контрол, те имат и друга страна, за която малко хора знаят…

Верни, предани, надеждни, уверени и обичащи живота – от тях стават страхотни родители и прекрасни партньори. Съпрузи или любовници, страстните Лъвове се справят отлично с ролята си! От Преса24 подбрахме 12 причини защо си струва да обичате Лъвовете:

Те са верни.

Лъвовете са много лоялни и предани. Те никога не се сприятеляват заради печалбата и не създават познанства само заради решаването на някакъв „проблем“.

Освен това Лъвовете ценят дългото, истинско приятелство. Те ценят хора, с които имат какво да си кажат. Хора, които могат да държат устата си затворена, когато е необходимо. И Лъвът никога няма да позволи на някой да очерня приятелите му в негово присъствие. Той винаги защитава членовете на своя прайд, особено пред чужди хора.

Те са амбициозни

Лъвовете са изключително амбициозни хора. Те обичат да се борят, винаги си поставят леко нереални цели и се трудят, докато не получат това, което искат. И най-важното е, че знаят защо искат това, което искат, и каква е крайната цел на техните стремежи.

Ето защо е изключително важно за Лъвовете да се чувстват най-добрите от най-добрите. Ако нямаме късмет, ще опитаме отново. И ако отново нямаме късмет, тогава ще опитаме отново, но с много по-голям гняв и агресия. В същото време винаги помним кой ни е помогнал в труден миг. И знаем как да изпитваме благодарност. Честно.

Лъвовете са надеждни

Амбициозността не е най-важната черта на хората, родени под знака Лъв. Основната им характеристика е надеждността. Зад Лъва всяка жена (и всеки мъж) може да се чувства като зад каменен зид.

Лъвовете дават на другите увереност в себе си

Лъвовете са хора, при които трябва да тичате за съвет всеки път, когато не сте сигурни в нещо. Аз съм Лъв и искам всички мои близки да са щастливи.

Ето защо ние сме толкова упорити в това да даваме на приятелите или семейството си по един „шут в задника“. Не им казваме, че пътят към успеха може да отнеме твърде много от усилията им. Искаме те просто да следват мечтите си и да не се обръщат назад.

С Лъвовете винаги е весело

Може би основният признак на Лъва е нуждата му от вниманието на другите. Лъвът влиза в стаята и ако никой не му обърне внимание, той е много разстроен. Ето защо Лъвовете непрекъснато разказват вълнуващи истории и така обичат да разсмиват хората.

Аз например често разказвам на хората, че майка ми почти е щяла да участва в олимпийските игри. Но уточнявам, че е била хваната с допинг. И тогава тя побесняла от новината и счупила глезените на друга гимнастичка.

Всички седят, слушат напрегнато и след това изведнъж ме питат: „Вярно ли е това?“ Тогава отговарям на въпроса с въпрос: „Важно ли е дали е вярно, а не че това е интересна история?“ Обичаме да си прекарваме добре, заобиколени от хора, които ако не ни обичат, то поне ни уважават.

Лъвовете обожават живота

Лъвовете обикновено имат толкова силна любов към живота, че са готови на всичко, само за да изпитат нови усещания, да получат нови преживявания или да видят нещо, което не са виждали преди.

Обичаме да опитваме нова улична храна, да се изкачваме в планините, да пием уиски и да гледаме как звездите блещукат на нощното небе. Обичаме самолетите и ако имаше начин, щяхме да пътуваме всеки ден. Искаме животът ни да бъде възможно най-бляскав.

Лъвовете не са хора, които се страхуват да напуснат зоната си на комфорт. Ние не се нуждаем от финансова сигурност така, както се нуждаят други хора.

Винаги вярваме в светлата страна

Лъвовете са безнадеждни оптимисти. Те са родени в разгара на лятото, т.е. в идеалното време да останете безгрижни, чувствени и забавни. Така че, скъпи хейтъри, просто трябва да знаете: не можете да ни накарате да спрем да вярваме в себе си.

Намираме изход от всяка ситуация

Някои от нашите приятели (като Дева или Козирог) може би са по-организирани от нас. Планирането ни уморява. Но ние сме щастливи да играем играта, наречена „Живот“, без сценарий.

Ние твърдо вярваме, че най-важното е да направим правилния избор тук и сега. Обичаме спонтанността. И ако поради факта, че не сме планирали всичко достатъчно добре, ни очакват някакви неприятности, тогава просто знаем: някак ще се измъкнем! Винаги се измъкваме!

Лъвовете винаги ще са откровени с вас

Лъвовете лъжат много рядко. А близките си хора – никога. И най-важното: Лъвовете не лъжат себе си. Затова никога няма да клюкарстваме зад гърба ви. Ако нещо не ни хареса, ще намерим сили да ви го кажем очи в очи.

Имаме много връзки

Лъвовете са личности, които познават много хора и лесно завързват запознанства Лъвовете са истински социални пеперуди. Те лесно водят разговори с всеки и за каквото и да било. Те без проблеми завързват дълбоки, истински отношения.

Ето защо, ако имате проблеми, трябва да потърсите помощ от Лъв. Те вероятно имат „познат“, който може да реши всеки проблем.

Обичаме с цялото си сърце

Сърцето на Лъва е сърцето на човек, който обича само честно, страстно, безусловно и без да гледа назад. Ето защо, ако вашият партньор е Лъв, можете да не се чудите дали той наистина ви обича или не.Със сигурност ви обича. Можете да ми се доверите.

Ние просто не сме в състояние да бъдем близо до човек, който не възпламенява истински емоции в нас. За съжаление винаги очакваме безкористната ни любов да бъде взаимна.

Родени сме в страхотно време за празнуване на рождени дни

Нека бъдем честни: няма по-подходящо време за празнуване на рожден ден от края на юли до средата на август. Навън е топло и слънчево и всички приятели очакват с нетърпение кога могат да излязат на барбекю извън града. Как кога? За нашия празник!

По отношение на организирането на купони ние винаги поемаме инициативата и предварително планираме всичките си празници. Така че, ако имате късмет и вашият приятел, любовник, съпруг, баща или партньор е Лъв, просто се насладете. Вие сте в добри ръце.