Home » Здраве » Сестра Тончева ни дава най-простата рецепта за гъбички! Убива ги само след 3 седмици употреба
Сестра Тончева ни дава най-простата рецепта за гъбички! Убива ги само след 3 седмици употреба

Сестра Тончева ни дава най-простата рецепта за гъбички! Убива ги само след 3 седмици употреба

Сестра Тончева сподели начина, по който е успяла да излекува упоритите гъбички по ноктите!

Упорити, грозни, досадни и сякаш вечни – това са омразните гъбички по ноктите и краката, от които си патят сякаш все повече хора. Лекове за тях има не един, както и огромно количество мазила, пише goreshto.net.

Фармацията влага луди пари и печели още повече от продажбата на стотици кремове, спрейове, гелове и прочие препарати. Които уж лекували гъбички по ноктите.

Уж, защото повечето от тях изобщо не помагат и това може да го потвърди всеки втори. Сестра Тончева от Варна обаче сподели своя начин или своята панацея, както я нарича. А именно рецептата, с която за три седмици успяла да се отърве от гадното заболяване.

Сестра Тончева работи дълги години в едно от ДКЦ-тата в морската столица и е изпробвала какво ли не за лечението си. Често пъти й попадали дори безплатни мазила, заради рекламните брошури и бройки в поликлиниките. Никое от тях обаче не действало така, както очаквала, разбра Преса 24.

“Ако щете вярвайте, но съм се мазала и цапотила с всичко. Де що излезе на пазара, беше на краката ми. И йок! Нищо! Никакъв ефект. След това реших да послушам приятелка, която ми беше говорила за тази домашна рецепта.

Уж на шега, а взех, че се излекувах. Оттогава не се смея на никой, който ми хвали природните или прости илачи. Как да го направя като точно такъв ми помогна”, разказва Тончева.

Тя се спасила от упоритите гъбички по ноктите с обикновен ябълков оцет, сода за хляб и вода. В половин литър с гореща вода се разтваря 350 грама ябълков оцет и три лъжици сода бикарбонат.

С тази смес два пъти през деня за по 20-ина минути се прави баня на ходилата, още докато е топла водата. По възможност и за по-бързо лечение е добре да се прави и компрес с нея на проблемните зони.

Напоява се памучно тампонче и се поставя върху ноктите на краката. Закрепя се добре, отгоре се обуват чорапи и така по възможност се спи през нощта. При сестра Тончева гъбичките изчезнали след третата седмица, но обяснява, че това става индивидуално при всеки човек. Сигурното е само, че ефект има и то огромен.