Home » Зодии » Най-трудно е да обичаш Скорпион, но си струва! Ето защо:
Най-трудно е да обичаш Скорпион но си струва

Най-трудно е да обичаш Скорпион, но си струва! Ето защо:

Първо правило при разбирането на хора от зодия Скорпион? Не се опитвайте, никога няма да ги разберете напълно.

Това е един от най-темпераментните и неразбрани знаци, които в първия момент ще обичате, в следващия – ще мразите. Ето защо те са именно най-добрите и най-лошите за обичане. Трудно е, но си струва. От Преса 24 подбрахме с какво трябва да свиквате, ако сте си избрали такава половинка:

1. Големи манипулатори са

Скорпионите просто получават, какво искат. Не лъжат, но са способни да направят най-добрите аргументи, с които със сигурност ще ви накарат да промените мнението си. Страхотно качество в кариерата, във връзките не чак толкова, но те просто са си такива, така че свиквайте да им давате всичко, което поискат. Повярвайте ще го правите съзнателно или не, но ще го правите!

2. Страхотни са в секса

Заедно ще кажете край на скуката, определено, но трудно ще ги задоволите, защото лесно се отегчават и са ненаситни! Трябва да е диво, навсякъде, по всяко време, ако не сте способни да издържите на темпото ще стане сложно…

3. Злопаметни са

Ако нараните Скорпион, бъдете сигурни, че ще ви го върне тъпкано! Прощават, но не забравят, което означава, че няма да ви позволят и вие да забравите. Бъдете внимателни, защото няма да ви хареса жилото на Скорпиона!

4. Мистериозни са

Те са от хората, които обичат да казват само половината от истината, само за да ви накарат да се чудите какво следва нататък. Винаги ще имате чувството, че не знаете нещо за тях и в повечето случаи наистина ще е така. Те имат тайни, някои и не чак толкова безобидни.

5. Много са наблюдателни

Отнема им 5 секунди, за да се ориентират в обстановката и винаги са една крачка напред. Умеят да преценяват хората и бъдете сигурни, че още отначало са си изградили мнение за вас, което трудно ще промените.

6. Имат нужда да контролират

Всичко трябва да е под контрол, под техния контрол! Не си мислете, че ще се измъкнете, защото няма! Дори и да не искате да следвате техните правила, защото така трябва, защото така се чувстват сигурни и на мястото си, ако им отнемете това удоволствие, отношенията ви са обречени.

7. Имат високи стандарти

Много добре знаят какво заслужават и го преследват. Никога не се задоволяват с по-малко от най-доброто. Ако не отговаряте на изискванията им нямате шанс, никакъв! Затова са и доста критични и винаги нещо не е както трябва. Перфекционизмът им е доста изразено качество, свиквайте!

Източник: zajenata.bg