Home » Зодии » Ето каква ви е кармата, според датата на която сте се родили
Ето каква ви е кармата според датата на която сте се родили

Ето каква ви е кармата, според датата на която сте се родили

Според нумерологията датата на раждане  е пряко свързана с характера на човека, с неговата индивидуалност и не на последно място – с талантите му.

За да разберете в каква степен, това което правите, е вашата истинска карма, проверете какво пише за датата ви на раждане:

За родените на 1, 10, 19, 28 би могло да се каже, че имат усет към бизнеса, влекат ги новостите, постоянно предприемат нови планове и лесно зарязват това, което са постигнали, за да се хвърлят в неизвестното. Родените на 10 – лидери, новатори.Лесно изпадат в депресивни състояния.

  • За родените на 2 и 20 категорично би могло да се каже, че умеят да изслушват и да разбират човека срещу себе си, да поглеждат всяка ситуация и от двете й страни. Обичат хармонията и баланса. Креативни
  • творчески натури.
  • За родените на 3, 12, 21, 30 може да се каже, че са много талантливи. Обичат свобо дата  и независимостта.
  • За родените на 4, 13, 31 – тези хора са чудесни служители, защото стриктно изпълняват своите задължения. Може да се каже, че това са отборни играчи и не поставят собствената си личност пред благото на колектива. Издигат се бързо в служебен план. Не обичат авантюрите.
  • За родените на 5, 14, 23 – това са адаптивни хора, готови на експерименти, обичат риска. За тях подходящи са професии в областта на туризма, тъй като успешно се справят в изучаването на чужди езици.
  • За родените на 6, 15, 24 – тези хора определено имат усещане за красота и хармония. Това са истински естети, които трябва да използват тези свои качества – например да рисуват, пишат, изработват различни неща.
  • За родените на 7, 16, 25 – това са хора, които умеят да се самоанализират, перфекционисти са в това, което вършат и са много концентрирани в своите задължения. Хората, родени на тези дати, ще се справят благополучно с професии, които са свързани с преподаване, мениджмънт, журналистика, изследователска дейност.
  • За родените на 8, 17, 26 – родените на тези дати са силни личности, често дори властни, но едновременно с това и много харизматични, с което бързо печелят доверие. Лидерските позиции биха им подхождали много.
  • За родените на 9, 18, 27 – това са борбени личности, които умеят да отстояват собствените си позиции и следват идеалите си. Обичайно хората, родени на тези дати, са привлечен най?вече от хуманитарни дейности и милосърдие. Често стават популярни.
  • За родените на датите 11, 22 и 29 се смята, че са специални: ? Родените на датите 11 и 29 са извънредно предприемчиви – те имат много добър нюх за бизнес и творчество. Непрекъснато имат нови идеи, които искат да осъществяват. ? Родените на 22 са особено посветени на работата си. Извънредно креативни са и могат да изпълнят и най?смелите си желания.