Home » Зодии » Астролог: Опасна зараза атакува българите до 4 април
Опасна зараза атакува българите до 4 април

Астролог: Опасна зараза атакува българите до 4 април

Най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон, твърди астрологът Николай Радев – Алдебаран, научи presa24.

С преминаването на Марс през Козирог, до 4 април, хората в България ще са най-податливи към вируси от всякакъв вид, предупреди той.

Астрологът препоръчва именно сега да се вземат най-много мерки за противодействие срещу тях.

Според Алдебаран най-опасните бактерии и вируси, причиняващи епидемии, с хроничен ход на протичане, са свързани с Плутон.

“Мутациите също имат отношение към тази планета. А по-малко опасните, но по-бурно протичащи и по-краткотрайни вирусни инфекции, съпроводени с високи температури, са свързани с Марс”, пише известният астролог, езотерик, кабалист и писател в сайта си tayni.net.

Не е случайна появата на опасния коронавирус, преминал от диви животни у хора, приспособил се към човешките гени чрез мутация и причиняващ необичайна пневмония.

Алдебаран разглежда астрокарта, като въвежда координати на китайския град Ухан, където първоначално се появи вирусът.

„Оказва се, че Марс е в долна кулминация на IC, в противоположност на МС (контрол, защита). А IC е точката на най-голяма уязвимост, най-пряко свързана и с флора и фауна, с природата и природните процеси.

При това Марс управлява дом 3 (пътуване) и дом 8 (опасности), намира се в Стрелец (далечни пътувания).

Това ще рече, че вирусът може да се разпространява наблизо и надалече чрез пътуващи хора”, обяснява той.

Марица