Home » Life Story » Юри Ангелов: „Всичко, което е на 100 км от морето е провинция“
Юри Ангелов: "Всичко което е на 100 км от морето е провинция"

Юри Ангелов: „Всичко, което е на 100 км от морето е провинция“

„Всичко, което е на 100 км от морето е провинция“. Така започна интервюто Юри Ангелов, актьорът, който загърби живота в големия град и театъра.

„Аз отдавна съм го прозрял затова съм тук. Аз съм в гората на хубаво място. Тежки здравословни проблеми ме накараха да преосмисля и да се оттегля. Не са важни какви бяха, важното е, че успях да се самоизлекувам с помощта на светещи хора. Те ме насочиха „да хвана гората“.

Сега вече селото, в което живея е модерно, благодарение на моята пропаганда имаме десетина нови заселници, които са IT специалисти. Синовете ми обиколиха целия свят, но се върнаха отново тук.

В момента актьорът се е отдал на работа с деца, като използва конете за лечители. Те умеят да лекуват с любов, казва той и разказа, как децата гушкат коня и усещат спокойствието и силата му.

„Аз не съм преподавател. Аз съм играещо дете с децата. Аз само ги насочвам”, казва актьорът.

„Славата много ми пречи. Ужасно е да си известен в нашата мила родина. Само лоши неща ми се случват от тази популярност. Славата не ме засяга вече, затова съм потънал в гората”, споделя актьорът. И признава, че има зеленчукови градини в няколко села в Странджа.

„Нравствените престъпления, които направихме, са непоправими, ще бъдем наказани. Съсловието, в което пребивавах, допринесе за свалянето на ценностната система. Не желая повече да бъда с тях”, казва актьорът.

„Аз съм луд, но в моята лудост има система“, вижда в думите на Хамлет себе си.