Home » Клюки » Щерката на Гущерови с имен ден като сватба
Щерката на Гущерови

Щерката на Гущерови с имен ден като сватба

Богатите родители Християн Гущеров и Светлана Гущерова похарчиха 10 бона за празненството на Анелия-Добромира, научи presa24.

Светлана и Християн Гущерови спретнаха цяла сватба за първия имен ден на дъщеря си Анелия-Добромира – пише в. „Уикенд“. Щедрите родители се отчетоха с пищно празненство в скъп ресторант в София, с 15 отбрани гости, торта, бутикова украса, скъп алкохол и изискани блюда – отбелязва изданието.

На 9 декември Гущерови почетоха Света Анна – покровителката на дъщеря им Анелия-Добромира.

„Мило наше дете, наше щастие, сърце наше! Днес е твоят празник, но празникът е двоен за нас, твоите родители, защото откакто избра нас за свое семейство, животът ни се изпълни с безкрайна любов! Бъди здрава и нека Света Анна те закриля по пътя ти“ – написа мама Светлана.

Малката Анелия-Добромира е кръстена едновременно на баба си и дядо си по бащина линия. Светлана реши да се подмаже на свекърите си, като именува детето с дългото име, които разделено на двете си съставни части звучи добре, но не и заедно.

Празненството бе в един от най-луксозните ресторанти в столицата, с торта на два етажа, която струва около 500 лева, и украса за над 2 бона. За всеки от гостите имаше специален подарък – бутикови бисквити с името на малката г-ца Гущерова. Родителите не пестили пари за имения ден и цялата почерпка излязла около 10 бона на татко Христиан.

kliuki.ws