Home » България » Шеф Петров втрещи учените: Измисли нова българска история
Шеф Петров втрещи учените

Шеф Петров втрещи учените: Измисли нова българска история

Шеф Петров показа “завидни” знания по история, научи presa24.

Шеф Петров се показа като самоук познавач на българската история. И разтърси с тях обществеността.

Коментарите на готвача оставиха без дъх и историците. Защото риалити звездата си измисли нова история, подкрепена без нито един факт.

За кулинарният ас създателят на българската държава Аспарух е княз, а не хан (кан), както го водят официално в родните извори.

“Княз Аспарух знаем от къде е започнал минавайки Дунав! Въпроса е, Лаура Кьовеши от къде ще започне… скоро Аспаруховите Българи не са Мит!” – написа шеф Петров в социалната мрежа, макар и с доста грешки от всякакъв вид.

Коментарите след това заваляха, което даде повод на кулинарният майстор да опита да се аргументира, въпреки че това изглежда като мисия невъзможна.

“За някои е Хан…но повечето от тях вече си отидоха заедно с татарският ни произход, с докторатите и никой не ги помни! Слуги на Кремъл с начало 13-14 век

“Хан” не съществува, това е конспирация родена в Кремъл с цел кражбата на История!

Важното е че ХАН е използвано за да ни объркат с Хазари и Татари и тн. Просто “хан” не съществува в Дуло и никога не е Съществувало дори и в Египет” – пише Петров, убеден в правотата си, макар специалистите по история да твърдят друго.

Както се вижда, освен от готварство, шеф Петров разбира и от история. И е супер добър в измислянето й…

kliuki.ws