Home » Клюки » Шамани отключват женската сила на Мегз
Шамани отключват женската сила

Шамани отключват женската сила на Мегз

“Чашата на женствеността”, “Амфората на плодовитостта” – това са само малка част от думите, с които местните наричат причудливата скала зад гърба ми.

Вярват, че тя е заредена с особена сила, свързана с женската изначалност. А мистичните шамани от пустинята Wadi Rum, пък твърдят, че могат да отключат женската ти сила срещу 20-ина долара. Не съм скептична. Напротив, обожавам подобни практики, свързани с женската ни енергия.

И както може да си представите бях първа на опашката за шаманите. Срещу още 20 долара се сдобиваш с камък, съответстващ на цвета на женската ти енергия, който може да заровиш някъде около скалата докато се молиш за най-съкровеното ти желание като жена. Вярва се, че ако енергията ти е чиста, а сърцето добро, камъкът ти ще се съедини със “скалата на плодовитостта” и ще даде живот на мечтата ти.

Взех камъка, но един не ми стигаше, аз си имам две най-големи желания на света.

“Имам нужда от още един камък, ще искам две неща от скалата”. Възрастната жена се усмихна. “От скалата не може да искаш нищо, дете. Дава само Алах. Но ти си чиста, а енергията ти е силна, затова отиди и просто тихичко се помоли. Смирение и търпение, Алах ще те чуе”.

Благодарих, стиснах камъка си и излязох. Зарових го, молейки се тихичко и с всяка клетка на тялото си…. Знаеш какво искам повече от всичко. Моля те. Моля те. И също безплатните психологически училища за деца. Моля те“, пише Мегз в официалната си Фейсбук страница.

Марица