Home » Здраве » Чаша с оцет пречиства дома от злини
оцет пречиства дома от злини

Чаша с оцет пречиства дома от злини

Едва ли има човек, който да не е усещал отрицателни и положителни вибрации от околните или заобикалящата го среда, припомня presa24.

Докато енергията на хората усещаме веднага, то предметите и местата могат да я задържат и тя да ни влияе по-късно във времето. Случвало ли ви се е поне веднъж да сте изпитали внезапна и силна емоция, когато влезете в стая?

Може да е леко, щастливо и очарователно усещане, което ви кара да се чувствате добре и позитивно, но може да е тъмно и странно усещане, че нещо не е съвсем наред. Тази енергия би могла да бъде ваша собствена, когато сте били под силен стрес от работа и проклинате всичко на два крака покрай вас.

Може да е остатъчна енергия от предишните собственици на жилището. Когато крещим на близките си, отрицателната ни енергия въздейства върху водата в телата им, пише retro.bg. За да избегнете това, ви предлагаме един прост експеримент, който може да премахне лошата енергия от дома ви. Т

рябват ви само 2 супени лъжици бял оцет, 2 с.л. сол и 450 г филтрирана вода. Разбъркайте продуктите добре поне за минута в прозрачна чаша и я оставете някъде, където прекарвате по-голямата част от времето си. Оставете чашата необезпокоявана за един цял ден.

Ще забележите, че солта се издига в чашата, а когато спре, това означава, че е уловила цялата отрицателна енергия в близост.

марица