Home » Клюки » Цеци Красимирова не пуска дъщеря си да живее сама
Цеци Красимирова не пуска дъщеря си

Цеци Красимирова не пуска дъщеря си да живее сама

Цеци Красимирова не може да приеме, че дъщеря й е вече голяма, научи presa24.

Скандалната моделка Цеци Красимирова не пуска дъщеря си Джудит да се изнесе в собствено жилище – пише в. „Уикенд“. Момичето е вече на 21 години, има сериозна връзка и дори е официално сгодена – отбелязва изданието.

Въпреки това майка му не смее да го пусне да живее самостоятелно. Бившата манекенка била крайно привързана към дъщеря си. Тя много се притеснявала да не се случи нещо лошо с Джудит. Затова предпочитала да я остави в дома си с цел да я следи изкъсо и да държи нещата под контрол, ако нещо в живота й се обърка.

Самата Цеци Красимирова е станала майка, когато е била по-млада, отколкото е Джудит в момента. Въпреки това не можела да приеме, че детето й вече е пораснало. Девойката, която е наследила чара на известната си майка, също се изявява в модния бранш. Освен с моделство обаче Джудит се занимава и с гримьорство, а всяко нейно постижение е огромна гордост за Цеци.

Щастливата Джудит бе една от шаферките на сватбата на родителката си. Тя хвана букета и се похвали, че ще бъде следващата булка. Приказната сватба на Цеци Красимирова с канадския милионер Майкъл Струмейтис се състоя през месец май.

 kliuki.ws