Home » Клюки » Цветанка Ризова хвърля по 1200 лева за ботокс
Цветанка Ризова хвърля по 1200 лева

Цветанка Ризова хвърля по 1200 лева за ботокс

Болезнено суетна се оказа водещата Цветанка Ризова, научи presa24.

Перфектно гладкото и винаги свежо лице на журналистката не се дължи на хубав ген, а на корифеите в естетичната медицина и съвременните методи за вечна младост.

Очевидци споделят, че тв звездата била сред ВИП клиентите на една от най-реномираните столични клиники за дерматологични процедури и естетични корекции. В центъра за красота Ризова ходела поне два пъти годишно, защото задължителната процедура, на която се подлагала на всеки 6 месеца, била поставяне на ботокс на цялото лице. Само запълването на най-изявените бръчки ѝ струвало по 1200 лева на година, защото цената на еднократната процедура е 600 лева.

Отделно от това Цветанка харчела и други допълнителни средства за пилинги, терапии и първокласна козметика за лице. Обичайно журналистката настоявала да ѝ поставят ботокса по време на отпуск, защото дори най-силният тв грим не бил способен да покрие синините, които се образували от десетките набождания с игла, чрез която филърът се вкарва под кожата на пациентите.

В същото време 54-годишната водеща на „Лице в лице“ не си признава и твърди, че е изцяло натурална и няма подобрения. Преди време естрадната звезда Кичка Бодурова успя да я засрами в ефир, отклонявайки се от разговора и питайки я директно какво е сторила с физиономията си и дали устните ѝ са истински, или ги е уголемявала. „Нито едно боцкане нямам по лицето си“, затапи я тогава водещата, скривайки зависимостта си от естетичната медицина.

Всъщност Ризова се подлага и на други мъчения в името на красотата. Перфектната ѝ фигура се дължи на изтощителни диети, от които журналистката не си вземала почивка даже за празници. „Яде колкото кокошка. Кара го само на кафета и цигари. Единственото ѝ изкушение е чашата бяло вино, когато е на парти или ресторант“, коментират нейни колеги.

Ретро