Home » Дом и градина » Хоризонталната ограда подходяща ли е за вас?
метална ограда като щора

Хоризонталната ограда подходяща ли е за вас?

Хоризонталната ограда сега е актуалният тип ограда на съвременния външен дизайн на къщата с двор.

И това не е без основание.

Този бързо разрастващ се стил на оградна система допълва всеки дом или търговски обект, от съвременен до рустик, като придава едновременно елегантност и стил.

Периметър, ограден с хоризонтални оградни панели, добавя красива нотка от външна естетика и индивидуалност към задните дворове, пространството пред къщата или всяко стопанско пространство.

Лесно е да разберете защо има пик в манията по хоризонталните огради, но ето няколко причини, които се открояват най-много.

Хоризонталната ограда тип щора издържа по-дълго

Какъв е животът на традиционната дървена ограда?

Трудно е да се каже наистина.

За да се отговори на този въпрос, трябва да се вземе предвид: Първо – преди колко време е построена оградата. Второ – строителните материали използвани за оградата. И трето – качеството на монтажния екип (нает професионалист или хоби майстор). А особено важно при този тип огради е и изпълняваната през годините поддръжка

Всички тези фактори играят роля в това колко дълго ще издържи традиционната дървена ограда.

Освен това е важно да разберете…

Че оградите не се правят като едно време.

Всъщност около 2003 г. беше забранено използването на CCA (хромиран меден арсенат) в производството на дървени стълбове за огради. Съединението, съдържащо арсен – CCA – беше избраният химикал, използван за защита на обработено под налягане дърво в продължение на десетилетия – предлагайки защита от влага и вредители, която удължава живота на оградата.

По-новите версии на обработени под налягане дървени оградни стълбове се развалят много по-бързо от преди. И с това… продължителността на живота и качеството на средностатистическата дървена ограда са спаднали значително.

Хоризонталната ограда тип щора, предлагана от https://ogradnipana.bg/ и изградена от метални ламели и рамки, ще надживее многократно традиционната дървена ограда.

Сигурност с металните огради тип щора

Когато имате нужда от по-добра ограда, за да защитите вашия оазис на открито, металната ограда тип щора ще отговори на всичките ви изисквания.

Буквално.

Хоризонтална ограда около вашия басейн или заден двор създава по-сигурен периметър, за да блокира нежеланите погледи и да предпази децата и домашните любимци, осигурявайки безопасност и сигурност във вашия имот.

Хоризонталните метални огради тип щора са елегантни и стилни

Има стойност в качествения, визуално привлекателен продукт, но това, което е от вътрешната страна на преградната ограда, е най-важното.

Хоризонталните метални оградни панели тип щора просто изглеждат страхотно. Те не само имат солидна структурна цялост, а също така предлагат индивидуалност и стилна визия на всеки имот, който заобикалят.

Известно е, че хоризонталните огради увеличават визуално всяко външно пространство.

Опростеният дизайн на хоризонталната ограда може да придаде модерен или симплистичен привкус на всеки двор или градина (убедете се сами в галерията тук).

В допълнение към това, тези огради са мултифунционални.

Хоризонталните огради са особено подходящи за всеки имот, построен върху парцел с денивелация. Хоризонталните ламели могат да бъдат терасирани, за да подчертаят оригиналната топография на всеки двор, градина или къща.

Приспособяването към уникалните стопански или жилищни нужди на всеки имот е забележително качество на металните хоризонтални огради. А това, прибавено към факта, че може да изберете подходящ цвят за своята ограда, ги прави още по-предпочитан избор за собствениците на имоти.