Home » Клюки » Участниците в „Маскираният певец“ с колосални хонорари: Вижте по колко прибраха
Участниците в „Маскираният певец“ с колосални хонорари

Участниците в „Маскираният певец“ с колосални хонорари: Вижте по колко прибраха

Михаела Маринова, която бе зад маската на Гарвана в „Маскираният певец“, грабна 13 500 лева, научи presa24.

Победителката в забавното шоу „Маскираният певец“ Михаела Маринова е спечелила 13 500 лева, за да се преобрази в Гарвана. Под костюма на един от най-загадъчните и обсъждани персонажи в предаването се криеше гласовитата изпълнителка на баладата „Не ти ли стига“.

Костюмът на мистичния Гарван се оказал най-сложен за изпълнение, призна стилистката Кремена Халваджиян. В процеса на създаването му се наложила цялостна промяна в конструкцията му. Тъй като тежал 30 килограма, а Михаела била доста крехка и само с 18 килограма по-тежка от дрехата, се наложило да бъде преправен така, че да може да го носи.

Именно той се оказа най-харесваният от зрителите на забавното шоу. Вотът им отреди победата на Михаела Маринова. На второ място остана Розата – Жана Бергендорф, а трета Пчелата Маги Джанаварова. Победителят не спечели парична или предметна награда, както е в другите предавания, а само статуетка и любовта на публиката.

Според договорите, които сключили 14-те участници, всеки един от тях е прибрал по 1500 лева на участие. Така тримата финалисти Гарванът, Розата и Пчелата получили за изпълненията на десет песни по 13 500 лева. С най-нисък хонорар заради единствените си музикални изяви и ранно отпадане от надпреварата, се оказаха Паунът Иван Звездев и Коконата Джулиана Гани. Те заработили скромните 1500 лева, пише „Уикенд“.

Бикът Филип Аврамов отпадна в петия епизод, но на финала бе върнат отново в играта маскиран като Тиборг. Той прибрал 6000 лева. По толкова прибрали още Пеперудата Прея и Лъвът Албена Михова.

Глоби

Ако нарушат някоя от клаузите в договора си, участниците плащали солени глоби. 10 000 лева неустойка грозяла всеки участник, разкрил дори неволно самоличността си. В случай, че изпълнителят не се яви навреме за репетиция или снимачен ден, без да е налице уважителна причина, той дължи неустойка от 10 лева за всяка минута закъснение. Същата глоба важала и при напускане на репетиции или снимки по-рано от предвиденото.

За неявяване на репетиции участниците се наказвали с 1000 лева, а за отсъствие от снимки олеквали с 5000 лева. Продуцентите на продукцията се застраховали и при употреба на алкохол или наркотици. Ако участник се появи в зашеметено състояние, наказанието му било 1000 лева, а ако неадекватният му вид провали снимачен ден, глобата нараствала до 5 хилядарки.

Всички участници обаче били много стриктни. Нито един от тях не си позволил да се провини със закъснение или с друга издънка, издават от екипа на шоуто.

Кукерът Ненчо Балабанов, Принцесата Алисия и Пилето Дивна, си тръгнали от „Маскираният певец“ с по 10 500. Къци Вапцаров и Вальо Михов грабнали от шоуто по 9000 лева. С по 3000 лева си тръгнали Бате Енчо и Димо Алексиев. Юлиан Константинов пък грабнал сумата от 4500 лева от предаването.

kliuki.ws