Home » Зодии » Умират си за лукс: Тези 4 зодии винаги очакват подарък
Тези 4 зодии винаги очакват подарък

Умират си за лукс: Тези 4 зодии винаги очакват подарък

Подаръци, ресторанти, екзотични пътешествия…Това определено е пътят към сърцето на някои зодии, научи presa24.

Истината е, че много дами наистина обичат да се къпят в лукс, когато се озоват в сериозна връзка, дори ежедневието им преди това да е било съвсем обикновено. Както се казва – „Понякога любовта не е достатъчно добра.“ И познайте какво? Вярно е. Тези 4 зодии го доказват.

1. Овен

Овенът всъщност изчислява любовта с материални придобивки. И ако не сте достатъчно бързи с подаряването, те ще намерят начин да ви „извадят душата с памук“ и в крайна сметка да направят подарък на себе си.. с вашите финанси. Хората от тази зодия всъщност не са лоши по душа, напротив – те не само ще оценят вашите усилия, но и ще ви възнаградят с живот на лоялност и обожание.

2. Стрелец

Една от причините Стрелците да обичат толкова много подаръците е, че те прекарват половината от живота си в търсене на допълнително пари и често попадат в ситуации, в които не могат да си позволят нищо. Подаръкът за тях означава, че някой се интересува и наистина го е грижа.

3. Телец

Каквото и да искате от един Телец, бъдете готови за „подкупи“. Независимо дали се борите за любов, среща, повишение или каквото и да било друго, няма начин да го постигнете без материален дар. Независимо дали става въпрос за билети за концерт, готини маратонки или вкусни шоколадови бонбони, ако това стимулира сетивата им, вие сте направили правилното нещо. Телецът е едновременно благодарен и признателен!

4. Риби

Дайте подарък на Риби и ще получите три в замяна. Макар да нямат нищо против да живеят само в сигурната обвивка на партньора, родените под този знак наистина ценят материалните придобивки, особено ако те „галят“ духовния им свят – книга, пътуване, спа преживяване, пише iwoman.bg.

Марица