Home » Зодии » Трите зодии, които попадат в графа „Най-скучни“
Трите зодии

Трите зодии, които попадат в графа „Най-скучни“

Свикнали сме астролозите най-вече да отличават качествата на хората от различните зодии.

Но както е известно, в живота не всичко е розово. Затова има и хороскопи, които показват не толкова позитивни категории, научи presa24. Ето и една от тях, която подрежда трите зодии, които попадат в графа „Най-скучни“.

Везни

Те са господари на манипулацията, но не знаят, че останалите забелязват, и то доста добре, това тяхно поведение и след време на всички страшно им доскучава в тяхната компания. Те са свързани с баланса и повечето хора си мислят, че Везните са толкова практични, че им липсва всякакво въображение. Това, което наистина ги прави скучни, е способността им да бъдат пасивно-агресивни.

Риби

Понякога е невъзможно да мислим, че Рибите правят друго, освен мрънкане, оплакване от съдбата си и опит за привличане на вниманието. Е, това не е съвсем така. Те може да направят повече – да отблъснат хората около себе си, като ги отегчат.

Козирог

Всъщност знаете ли какво точно представлява типичният Козирог? Най-вероятно не. И това е така, защото самите Козирози не правят много, за да оставят своята следа на Земята. Което им печели място и в списъка с най-скучните зодии.

marica