Home » Клюки » Таня Илиева призна за развода с Руши Видинлиев
Таня Илиева призна за развода с Руши

Таня Илиева призна за развода с Руши Видинлиев

Бракът на звездното семейство изтрая 10 години, научи presa24.

Емоционална нестабилност, депресивни състояния и хранителни разстройства – това бяха само част от проблемите на звездната двойка Руши Видинлиев и Таня Илиева – пише в. „Уикенд“. В интервю за женско списание тези дни един от най-търсените модели в Европа косвено призна, че се е разделила с любимия си.

Таня Илиева не обели нито дума за бащата на двете си деца. Бившата шампионка по конен спорт, дефилирала за световноизвестни дизайнери като Донатела Версаче и Том Форд, поставя на първо място наследниците си.

„Вярвам в собствените си сили и че нося пълна отговорност за живота си“ – категорична е Таня. Тя изрично е настояла да не обсъжда Руши в интервюто си и по този начин на практика признава, че е разделена с него.

Преди години моделът избра да се скрие от светлините на прожекторите и да е популярна единствено като половинката на милионерския наследник Руши Видинлиев.Тя влезе отново във фокуса на медийното внимание през 2016 г., когат роди сина им Ян, е след това и през 2018 г., когато в Кейптаунс се появи на бял свят дъщеричката им Лора. Говори се, че ексцентричният певец умишлено странял от светската суета заради проблемите с Таня.

След раждането на второто им дете тя изпаднала в жестока, следродилна депресия, която довела до срив в отношенията им. Таня отдавна страдала от честа смяна на настроенията и разклатени нерви, но впоследствие проблемът се задълбочил.

kliuki.ws