Home » Клюки » Тази блондинка раздели Елена Йончева с мъжа й СНИМКИ
Тази блондинка раздели Елена Йончева

Тази блондинка раздели Елена Йончева с мъжа й СНИМКИ

Политическата кариера на евродепутатката Елена Йончева се е отразила пагубно на личния й живот, научи presa24.

Бившата журналистка и бащата на детето й Пламен Тодоров са се разделили, гласи най-горещата мълва в светските среди, според Ретро.

В дъното на разлъката стояло увлечението на 12 години по-младия от Йончева архитект към негова колежка. Фотографите на „Ретро“ за пръв път засекли Пламен в компанията на 27-годишната Виктория Станчева още през април миналата година. Докато Елена водеше разпалено предизборната си кампания и бе заета да снове между тв студиата, мъжът й замина за Шумен заедно с колежката си привидно само по работа. В действителност наистина архитектурното студио на Тодоров осъществи проект в града, но по време на „командировката“ му с младата хубавица двамата бяха сами, без останалите им близо 10-ина колеги, които месеци след това заминаха от София за провинцията, за да работят. За капак Пламен и Виктория още тогава нощуваха заедно, потопени в романтиката на закътан шуменски хотел. За Виктория се знае, че от доста време е част от фирмата на арх. Тодоров, хобито й е да пътува по света. Запалена е по йогата, както и по някои екстремни спортове като планинско катерене и каране на сърф.

Тази блондинка раздели Елена Йончева

Виктория е едва на 27 години

Запознати твърдят, че Елена и мъжът й се разделили в началото на лятото. Когато се прибирала от Брюксел, социалистката не отсядала в жилището, което двамата обитаваха, докато все още бяха семейство. А Пламен заживял с новата си любима. Спорове Йончева и Пламен имали и около отглеждането на 3-годишния им син, който се появи на бял свят през 2016 година, след като Елена премина през няколко неуспешни инвитро процедури. Докато бяха двойка, детето посещаваше елитна френска детска градина в кв. „Драгалевци“. Сега вариантите били или да остане да живее през по-голямата част от времето при баща си и новата му любима, или да замине при майка си в Брюксел.

Йончева и младият архитект се запознават, докато тя все още е обвързана със Сергей Станишев. След раздялата им Елена почти веднага заживява с Пламен, а през 2016-а, на 52-годишна възраст, му ражда първороден син. Това е четвърта драматична раздяла за бившата журналистка. Зад гърба си тя има един развод със социолога Дочо Михайлов – нейната младежка любов, раздяла след дългогодишна връзка с бившия премиер Сергей Станишев, както и роман с френския оператор Стефан.

Тази блондинка раздели Елена Йончева Тази блондинка раздели Елена Йончева Тази блондинка раздели Елена Йончева

Марица