Home » България » Стара Загора е мястото! Тази лечителка е истински скенер за болести и ги премахва за един миг
Тази лечителка е истински скенер за болести

Стара Загора е мястото! Тази лечителка е истински скенер за болести и ги премахва за един миг

Уникалната народна лечителка Момера Пенчева спаси много хора от страданието им, разбра Преса 24!

Алтернативната медицина е нещо, което набира все по-широка популярност. Дали от отчаяние или от нещо друго, все повече хора се обръщат към нея. А неин отличен представител е Момера Пенчева.

Тази лечителка помага на хората чрез преливане на положителна енергия. Има специална дарба, която изцерява всякакви заболявания.

Кабинетът й е в Стара Загора, на ул. “Княз Борис” 68. Именно там се случват чудодейните неща, за които се носят легенди.

По принцип облекчението може да дойде веднага след посещение при нея, а може и малко след това. Момера Пенчева твърди, че са й необходими най-много три сеанса, за да излекува напълно някого.

Часовете, в които лечителката приема (само в делник), са почти винаги 09:00. Само в четвъртък е от 14:00 ч. След всеки сеанс, който продължава няколко часа, пациентът оставя 10 лв. Цена, която изглежда нищожна на фона на това, което се взима в болниците.

“Ходих 3 пъти и дадох 30 лв., но това пак е нищо пред онова, което съм дала по болници. Там само за преглед при джипи и да те запишат на регистратурата вече си с 6 лв. вътре.” – коментира доволна пациентка.

Момера Пенчева помага при много проблеми. Тя е в състояние да облекчи състоянието на хора с различни заболявания. Всички те са благодарни до днес.

“Тази лечителка помогна на зълва ми да зачене. Години наред не можеше да забременее, посети Момера Пенчева и сега има близнаци. По-голямо наказание за една жена, от това да не може да има деца, няма. Тази лечителка й спаси живота.” – споделя наша читателка.

Едно от най-известните постижения на Момера е свързано с Аня Пенчева. Актрисата е била лекувана много пъти от старозагорската лечителка, при това все с успех.

“С Аня сме стари приятелки. Лекувала съм й зрението, което хич не беше добре. Чистила съм я от стреса, който се натрупва в нея.” – споделя Печнева.

Източник: Здравно