Home » Зодии » Според зодията: Хората, които не бързат да кажат „Обичам те“
Хората които не бързат да кажат „Обичам те“

Според зодията: Хората, които не бързат да кажат „Обичам те“

За тях това изречение има огромна тежест, научи presa24.

Едно от най-хубавите неща в една връзка е, когато партньорът ви каже „Обичам те“. Тъй като взаимоотношенията между хората са различни, няма точно време, в което да изречете тези думи. Всеки трябва сам да изпита нуждата да признае чувствата си и никога да не бъде притискан от другата страна.

Ако вие не обичате да прибързвате и искате да сте сигурни в човека до вас, то най-вероятно сте представители на един от трите зодиакални знака, които трудно казват „Обичам те“. Дори и бързо да намирате половинка, това не означава, че винаги сте влюбени в нея и сте готови да кажете тези думи.

Вижте кои зодии не бързат с „Обичам те“ и разберете дали и вие сте сред тях:

Близнаци

Според астролога Тери О’Конър, Близнаците се ръководят от ума си. Дори когато става дума за любов, те разчитат повече на мисълта, а не на емоциите. Представителите на тази зодия никога не биха позволили да инвестират всичко в едни взаимоотношения преди да са напълно сигурни в човека отсреща.Силата на ума им определя и хората, към които Близнаците се привличат. О’Конър споделя, че те харесват интелигентността, сарказма и позитивното държание в един човек. От голямо значение е и начинът, по който потенциалният кандидат се изказва и как мисли.

Козирог

Това е един от най-отдадените зодиакални знаци. Козирозите влагат всичко в настоящата си връзка и никога не търсят щастието другаде. За да постигнат заветната цел, те прилагат еднакви методи в любовта и в бизнеса. Колкото инвестирани са в работата си, толкова полагат усилия и за просъществуването на една връзка. Голямото им сърце ги е подвеждало доста пъти в миналото и затова Козирозите много внимателно подбират хората, на които да кажат „Обичам те“. Те играят в любовта по старомодния начин – разкриеш ли чувствата си, значи си готов на всичко за другия, пише Tialoto.bg.

Водолей

Като въздушен знак, Водолеите са известни с това, че са независими и трудно подлежат на управляемост. Те са напълно отдадени към това, което обичат, независимо дали става дума за вещ или за човек. Въпреки това, пътят към пълно романтично щастие понякога е доста труден заради нуждата им от автономност. Водолеите се наслаждават на свободата си и си дават достатъчно време, за да намерят партньор, който ще ги обича въпреки всичките им недостатъци. Другият човек обаче ще трябва да изчака дълго време преди Водолеят да се почувства достатъчно комфортно, за да каже думите „Обичам те“.

флагман