Home » Life Story » Снимка на баща, който се моли над новороденото си бебе стана вирусна
Снимка на баща който се моли над новороденото си бебе стана вирусна

Снимка на баща, който се моли над новороденото си бебе стана вирусна

Снимка на баща до новородения му син стана вирална, показваща красотата на новия живот и бащинството.

На снимката се вижда баща, който се моли над кошчето на новородения си син в бразилска болница. Снимката е направена веднага след раждането на бебето.

Това е един от кадрите, направени от Jana Brasil Photography. Всички те бяха публикувани в Instagram от баща им Виктор Калмон.

33-годишният мъж първо стана баща. Той пише:

„Това е моментът, в който внезапно ви ударят като гръм, ръцете ви започват да треперят, защото изведнъж осъзнавате целта и смисъла на живота си. Казвам на Бог: „Благодаря!“, На жена ми – „Обичам те!“, А на сина ми – „Добре дошъл!“


Бебето на име Айвън се роди през юли 2018 г. и оттогава снимката на Калмон се разпространява в интернет. В интервю за бразилското списание Crescer Калмон говори за решението си да се моли:

„Бях в центъра на трудна ситуация, всичко това беше ново за мен и страхът ме обзе. Сега трябваше да се грижа не само за себе си, но и за нов човек. И преодолях ограничението, коленичих и се обърнах към Бог.

Помолих го да ми помогне да порасна, да стана по-добър, да бъда добър баща и добър съпруг, да се развивам и работя, така че синът ми никога да не знае нужда от нищо. „

Източник: За Жената