Home » Свят » Случва се веднъж на 15 милиона! Бременно 18-годишно момиче отиде на ултразвук, а когато лекарите видяха това се хванаха за главата!
Случва се веднъж на 15 милиона! Бременно 18-годишно момиче отиде на ултразвук, а когато лекарите видяха това се хванаха за главата!

Случва се веднъж на 15 милиона! Бременно 18-годишно момиче отиде на ултразвук, а когато лекарите видяха това се хванаха за главата!

Шейн, на 18 г., знаеше, че е бременна с второто си дете, но посещението при лекаря беше шок за цялото семейство.

На прегледа се открило, че момичето е бременно не с едно, нито с две, нито с три, а с четири бебета, а бременността е станала напълно естествено, без никакви допълнителни хормони или инвитро оплождане. Шансовете това се случи, са едно на 800 хиляди.

И шансовете на четири еднояйчни близнаци са между 11 и 15 милиона.

В редки случаи близнаците разделят амниотичната торбичка. При Шейн, всяко от четирите бебета се намира в своя амниотична торбичка, което е добър знак за по-нататъшното развитие на бебетата, които засега са здрави и добре се развиват.

– Направихме ултразвук и видяхме две глави. След това ме изпратиха до по-голям ултразвук и видях, че са три, а когато се преместих и на следващия, четвъртата глава се появи, разказва Шейн.

Младата майка се подкрепя от цялото семейство, като вече помагат за нейната шестмесечна дъщеря и чиято помощ ще бъде необходима, когато квартетът се появи на бял свят. /За жената