Home » Клюки » Слави отмъкна гаджето на Христо Сираков СНИМКА
Слави отмъкна гаджето на Христо Сираков

Слави отмъкна гаджето на Христо Сираков СНИМКА

Известна красавица завъртя главата на Слави Трифонов. Шоуменът е на път да хлътне яко по знойната Дениз Хайрула, научи presa24.

Красавицата е сред кандидатките в конкурса „Мис Левски Г”, който организира Дългия. И нажежи страстите в студиото.

„Мечтите ми са да намеря себе си. Искам да бъда принцеса, а след това и кралица”, хвали се брюнетката пред Трифонов и останалите от журито.

Дениз прикова вниманието на аудиторията още с първата си поява и съдейки по реакциите на Слави има потенциал да пребори останалите кандидатки за слава.

Слави отмъкна гаджето на Христо Сираков

Иначе моделката е доста дейна в последно време. Тя атакува конкурса на Слави, а преди това участва и в „Черешката на тортата”, а след това и в предаването „Семейни войни”.

Още по-любопитно обаче е, че Дениз продължава да бъде жената до Христо Сираков. Преди дни тя и бизнесменът са били засечени в италианския курорт Вал Гардена, а Хайрула е изключително дискретна относно връзката им, пише „България днес”.

Тя си пусна селфи снимки от пистата, с чаша вино в ръка, докато Сираков публикува само кадри с децата си–Кристиан, Анна-Мария и доведената си дъщеря Денница.

Компанията е прекарала повече от седмица в Меката на тузарите, а Сираков за първи път събира една от приятелките си с децата си. По-любопитното обаче е, че щерките на Сираков са на годините на Хайрула и трите много си допаднали.

Марица