Home » Разкрития » Синоптичка печели 560 лв. на ден в извънработно време
Синоптичка печели 560 лв. на ден

Синоптичка печели 560 лв. на ден в извънработно време

Красивата синоптичка Ева Кикерезова прибира хонорар от 70 лева на час като медиатор научи presa24.

Това означава 560 лева за пълен работен ден. Извън работата си в БНТ, една от най-привлекателните ни водещи се занимава с разрешаване на извънсъдебни спорове и се справя изненадващо добре с частната си дейност, пише „Галерия“.

Ева работи към агенция, където се е специализирала в разрешаването на спорове за интелектуална собственост, медии и маркетинг. Таксата за лична тренинг сесия е 70 лева и в зависимост от сложността на казуса тарифата се покачва.

Кикерезова отскоро практикува като медиатор, макар че отдавна мечтаела да се занимава с това. Като майка на три деца обаче, дълго време нямала възможност да се реализира в тази сфера.

„Не искам повече наследници. Време е да отделя малко време за осъществяването на личните си планове“, зарече се Ева след раждането на третото си дете през 2018 г.

Въпреки голямото семейство и натоварения си график, синоптичката винаги залага на здравословното хранене и домашно приготвената храна. Неслучайно Кикерезова блесна с похвални умения в кухнята като участник в „Черешката на тортата“ тази седмица.

Синоптичка печели 560 лв. на ден

марица