Home » Рецепти » Само за 20 минути в тази марината месото става толкова крехко и вкусно,че никога няма да поискате друго
Само за 20 минути в тази марината месото става толкова крехко и вкусно че никога няма да поискате друго

Само за 20 минути в тази марината месото става толкова крехко и вкусно,че никога няма да поискате друго

В ЗАБЪРЗАНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ РЕЦЕПТА, СПОРЕД КОЯТО ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ДА СЕ СМЕСЯТ, ДА СЕ РАЗБЪРКАТ И ДА СЕ ИЗСИПЯТ В СЪДА ЗА ГОТВЕНЕ.

НАШАТА РЕЦЕПТА ДНЕС Е ТОЧНО ТАКАВА. РАЗБЕРЕТЕ КАК ПО СВЕТКАВИЧЕН НАЧИН ДА ПРИГОТВИТЕ ЛЮБИМОТО НА ВСИЧКИ У ДОМА ПИЛЕШКО МЕСО!

РЕЦЕПТА ЗА АРОМАТНО ПИЛЕШКО МЕСО

СЪСТАВКИ:

ПИЛЕШКО МЕСО – 500 ГРАМА
ЯЙЦА – 2 БРОЯ
ГОРЧИЦА – 1 СУПЕНА ЛЪЖИЦА
КАРТОФЕНО НИШЕСТЕ – 0.5 СУПЕНА ЛЪЖИЦА
РАСТИТЕЛНА МАЗНИНА – 1 СУПЕНА ЛЪЖИЦА
1 ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА СОЛ
0.5 ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА ЧЕРЕН ПИПЕР
2 ЧАЕНИ ЛЪЖИЦИ СУСАМ

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

ПРИГОТВЕТЕ ЗАЛИВКАТА. СМЕСЕТЕ ЯЙЦАТА, НИШЕСТЕТО, ГОРЧИЦАТА, СОЛТА И ЧЕРНИЯ ПИПЕР. ДОБАВЕТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ ПОДПРАВКИ. ГОРЧИЦАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСЯКАКВА МАРКА. ВКУСЪТ Й НЯМА ДА ВАРИРА ОСОБЕНО. ЗАЛИВКАТА Е ГОТОВА.

НАРЕЖЕТЕ МЕСОТО НА УДОБНИ ПАРЧЕТА И ГО СМЕСЕТЕ СЪС ЗАЛИВКАТА. ПОСТАВЕТЕ СЪДА В ХЛАДИЛНИКА. ЖЕЛАТЕЛНО Е ДА ПРЕСТОИ ЕДНА НОЩ. ТАЙНАТА Е, ЧЕ МЕСОТО МОЖЕ ДА СЕ СЪХРАНЯВА ДОРИ И НЯКОЛКО ДНИ! СЛЕД ТОВА ГО ИЗПЪРЖЕТЕ, КОГАТО ВИ ТРЯБВА.

НА ГОРЕЩ ТИГАН С ОЛИО ЗАПЪРЖЕТЕ ПАРЧЕТАТА МЕСО ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ И ГИ ПОРЪСЕТЕ СЪС СУСАМ. КОГАТО ПИЛЕШКОТО МЕСО СЕ ПЪРЖИ, СТАВА МНОГО БЪРЗО. СЛЕД КАТО СЕ ЗАЧЕРВИ, Е ГОТОВО!

БОН АПЕТИ!

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ! ВЕРОЯТНО ТЕ СЪЩО БИХА ИСКАЛИ ДА СИ ПРИГОТВЯТ ПИЛЕШКОТО МЕСО ПО ТОЗИ БЪРЗ И ЛЕСЕН НАЧИН!