Home » Клюки » Росен Плевнелиев заведе Деси и децата на ски в Банско
Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев заведе Деси и децата на ски в Банско

Бившият президент Росен Плевнелиев е запален скиор, научи presa24.

С третата си съпруга Деси, едногодишният им син Йоан и тъщата Лили посрещна коледните празници бившият президент Росен Плевнелиев – пише в. „Уикенд“. Бъдни вечер и Коледа бившият Първи и семейството му прекарали в столицата, но в самият край на декември стегнали куфарите и отпътували за 5-звезден хотел в Банско.

Придружила ги и 9-годишната Йоана, която е рожба на синоптичката Деси Банова от връзката й с бизнесмена Ивайло Граховски – отбелязва изданието.

Докато Деси и Росен Плевнелиев се спукали по пистите и се забавлявали, бабата сменяла памперсите на малкия Йоан. Банско е любимо място за отдих на семейството и за трета поредна година те бяха там за ЧНГ. Преди 3 години пък президентът се превърна и в рекламно лице на курортния град – той взе участие във видео, в което изтъгна предимствата на градчето за практикуване на ски и туризъм.

„Като президент, но и като човек – обичам Банско. Всяка година идвам тук с огромно удоволствие със семейството си. Аз съм и президент, който е посветен на европейското развитие на България. Това е правилният път. Трябва ли да бъдем на най-високото европейско ниво?

Можем ли да се мерим с най-добрите. Моят отговор е: „Можем! Банско може!“ – с патос говореше Росен Плевнелиев в 2-минутното клипче, което бе разпространявано във Фейсбук.

Разкрития