Home » Здраве » Рецептата на известен лекар, която се крие от фармацевтичните компании! Премахва бръчки, акне, пигментация, прониква в дълбочина!!
Рецептата на известен лекар която се крие от фармацевтичните компании! Премахва бръчки акне пигментация прониква в дълбочина!!

Рецептата на известен лекар, която се крие от фармацевтичните компании! Премахва бръчки, акне, пигментация, прониква в дълбочина!!

Ако четете тази статия в момента, считайте себе си за късметлия. Солта е един от най-достъпните и незаменими компоненти не само в кухнята, но и в медицината и козметологията.

Доказано е, че тези, които почиват поне веднъж годишно в морето, имат по-малка вероятност да имат настинки. А чудили ли сте се защо?

Но можете да получите такова лечение, без да сте на морския бряг. Солните превръзки на хирурга Щеглов ще ни помогнат в това. Известен лекар от Втората световна война, който помагал на войниците със солните си превръзки. Благодарение на тях самата рана заздравяла в рамките на 3-4 дни и стана бледо розова.

Рецептата за солни превръзки Щеглов многократно се отпечатва във вестници. Но, за съжаление, в стремежа си към приходи фармацевтичните компании изобщо не му обърнаха внимание. И много напразно! С помощта на тези превръзки можете да излекувате тонзилит, магарешка кашлица, мастопатия, проблеми с венците, всякакви рани и синини.

Разбира се, ефектът беше не само върху здравето, но и върху кожата. Това не беше пропуснато от козметици, които вече често наблюдават медицинския напредък. Колкото и да е странно, подобна превръзка на красотата се счита за френска находка, като не споменаваме, че хирургът Щеглов ги е използвал дълго време.

Рецептата за фейслифт:

1 чаена лъжичка морска сол;
1 чаша преварена топла вода.

Потопете марлята в разтвора и не я стискайте много силно. Слагаме превръзка на брадичката и шията, а отгоре фиксираме с еластична превръзка.

Оставете превръзката за поне час. Изплакването не е необходимо. Повтаряме курса от 10 дни.

Източник: За Жената