Home » Зодии » Първата буква от името крие най-страхотната тайна
Първата буква от името

Първата буква от името крие най-страхотната тайна

Учените твърдят, че името, което избират родителите за децата си, носи вибрацията на цялостното им съществуване.

Освен това вярват, че първата буква от името казва много за характера на човека, научи presa24.

A

Вие сте практични, но съвсем не и романтични. Нетърпеливите, привлекателни, възпитани, широко скроени и твърде сериозни. Винаги постигате поставените си цели. За вас е важно чувствата ви да са споделени. Знаете със сигурност как да си избирате любим.

Б

Вие сте романтични. Обичате да си разменяте подаръци с любимия, намирате това за доказателство за истинската любов. Знаете как да обичате, да действате и да говорите. Много сте търпеливи и това ви помага да достигате целите си. Може да контролирате емоциите и усещанията си, както и любовта си към приключенията.

В

Вие сте много социални. Влюбвате се в приятелите и в колегите си. Твърде сте чувствителни. Имате нужда вашият любим не просто да ви обича, а да ви обожава. Вие сте търпеливи и може да постигнете това, което искате, контролирайки чувствата си много добре.

Г

Бързи сте като светкавици. Грижа ви е за другите и обичате да решавате проблемите им. Мили, искрени и много чувствителни сте в романтичната сфера. Понякога любовта ви преминава в ревност и прекалено обгрижване. Темпераментни сте и не сте особено лесни да комуникация, но пък сте умни и понякога приятни. Ако сте решили, че ще обичате точно този човек, той лесно няма да се отърве от вас.

Д

Вашият партньор трябва да е добър слушател. Често той е от приятелския ви кръг или работите заедно. От време на време създавате нарочно напрежение във връзката си, за за поддържате огънчето. Предизвикателствата са важни за вас. Много сте лоялни към близките си и обичате книгите.

Е

Вие сте чувствителни, щедри и романтични. Знаете как да си избирате подходящи хора за любов. Със сигурност вие сте едни от най-искрените хора в любовта. Смели сте и привлекателни. Имате добро сърце, но ако някой ви нарани, винаги му отмъщавате.

Ж

Трудно е да ви угоди човек. Приемате света прекалено идеалистично и търсите това и в партньора си. Чувствителни сте и знаете как да извлечете най-голямо вълнение и удовлетворение от връзката си. Много сте дейни и никога не се уморявате.

З

Имате нужда от хора, които ще ви донесат щастие, радост и всичко, което ви трябва, за да изпитвате доволство. Вие сте щедри, чувствителни и търпеливи любовници. Не спирате, докато не постигнете целите си, и вярвате в това, което правите. Никой не е в състояние да ви спре, ако сте си наумили нещо.

И

Имате нужда да обичате и да ви обичат. Много сте емоционални и очаквате да бъдете оценени от партньора си. Влюбвате се в хора, които могат да ви задоволят емоционално, финансово и морално. Лесно се отегчавате и постоянно търсите промяна. Не успявате да задържите никой до себе си задълго, тъй като не умеете да се отдавате. Може да бъдете прекалено материалистичен.

Й

Вие сте надарени с щедрост и нищо не е в състояние да ви спре да пръскате пари за приятелите си без много да му мислите. Макар да сте тотални романтици, понякога не вярвате в истинската любов. Има още много хляб да изядете, докато се убедите, че тя съществува.

К

С вас трудно се говори. Вие сте едновременно самотни и срамежливи, но в същото време много атрактивни. Склонни сте да се грижите само за тези, които са ви на сърце. Смели и интелигентни сте. Имате търговска мисъл, а това много ви помага в професионалната сфера. Не обичате да си играете игрички в отношенията. Достатъчно сте търпеливи, за да изчакате правилния човек за вас.

Л

Вие сте романтични и сте влюбени в любовта. За вас партньорът ви е най-важният човек на света. Обичате приключенията и не се боите да рискувате. За вас е важно любовникът ви да е интелектуална личност, която ви цени.

М

Вие сте романтични, светливи и здраво стъпили на земята, артисти с богат житейски опит. Бързо се влюбвате до небесата, затова не ви е лесно да намерите партньор, който да възприема любовта по същия начин като вас. Изпитвате трудност да покажете чувствата си и да се обърнете към обекта си на желание, ако не сте сигурни, че и той ви харесва. Малко сте егоистични и вярвате, че винаги сте прави. Заради любовта имате склонност да забравяте за кратко семейството и нещата от ежедневието си.

Н

Романтични, сензитивни хора, пълни с въображение. Стане ли дума за любов, не понасяте никакви пречки по пътя си. Сродната ви душа трябва да отговаря на вашата чувствителност и да ви дава свобода. Имате постоянно енергия за нови неща. Склонни сте да препускате през живота и да гребете от него с пълни шепи.

О

Вие сте срамежливи и не показвате своите желания. Имате достатъчно енергия, която да ви помогне да забогатеете или да станете известни. Не може да понасяте да сте сами за дълго, за вас любовта е сериозно нещо и има нужда от захранване. Затова не се свените да опитвате неща, които ще ви срещнат с нови хора.

П

Вие сте зрели и за нищо на света не си позволявате да се държите палаво, непочтително или по начин, който би злепоставил доброто ви име. Вие сте умни и с добър външен вид. Имате склонност от време на време да гледате на партньора си като на ваш враг. Не е изключено при някоя по-голяма кавга да решите да сложите край на връзката си.

Р

Притежавате силна и движеща енергия, която пречи на другите да ви следват. Вие сте ентусиасти в любовта и сте привлечени от човеци, които споделят същото като вас. Очаквате от хората до вас постоянно да ви носят цветя, да правят романтични жестове, да изливат сърцето си и постоянно да се съобразяват с вас.

С

Вие сте винаги готови да промените нещо в себе си, за да станете по-добра своя версия. Търсите партньор, който е равен на вас интелектуално. Постоянно се опитвате да покажете и докажете, че заслужавате човека до себе си. Широко скроените сте и много романтични.

Т

Вярвате, че удоволствието е преди работата. Не губите контрол, що се отнася до романтичните ви чувства, но ако сте дали обещание на любимия си, винаги го изпълнявате. Понякога сте ревниви и обсебващи. От друга страна, сте чувствителни, емоционални, не говорите много. Щедри, спокойни и любвеобилни сте и не бързате с избора на партньор.

Ф

Много сте ентусиазирани. Чувствате максимално удоволствие, когато сте влюбени. Обожавате партньорите си. За вас любовта е предизвикателство, което си струва да бъде преследвано. Много сте елегантни и обичате да подарявате подаръци на приятелите и семейството си, защото много ви харесва да ги правите щастливи.

Х

Имате нужда от свобода и ентусиазъм в живота си. Не бързате с избора на партньор. Преди да решите, че това е вашият човек, сте го огледали от хиляди страни и не може да бъдете забаламосани от разни голи обещания. Привличат ви странни птици. Притежавате изключително привлекателна харизма за околните. Вие сте опасна комбинация от добро и безкомпромисност към неправдата.

Ц

Чувствате се горди със себе си и вярвате, че взимате мъдри решения. Не приемате „не“ за отговор. В любовта сте нежни и грижовни. Чувствата ви са силни и винаги изпитвате голямо привличане към любовниците си. Щедри сте към близките си хора. Експерт сте в любовните игри и изненадите.

Ч

Не може да живеете без вълнение в живота си, нито да си представите, че ще бъдете моногамен. Винаги имате по няколко връзки едновременно. Вярвате, че притежавате талант за всичко и смятате себе си за мултитаскинг личност.

Ш

Вие сте чувствителна и независима персона. Ако някой не прави нещата, както на вас ви е угодно, забравяте изобщо, че участвате в този проект. Любовният ви живот е пълна каша, защото държите вие да командвате. От друга страна, вас ви контролира чувствителността и нуждата ви постоянно да получавате одобрението на останалите.

Щ

Много сте романтични, но не показвате чувствата си лесно. Правите всичко възможно, за да задоволите любимия си човек. Обичате да сте сред хора и сте на ръба да бъдете наречени социални пеперуди. Опитвате се да помогнете на целия свят.

Ю

Пълни сте с емоции и чувства. Романтични сте и не може да си представите вечеря без свещи, музика и изстудено вино. Вие сте невъобразим мечтател и се влюбвате и разлюбвате прекалено лесно. Не правите компромиси с начина ви на живот до степен на инатливост. Макар че не приемате съвети от никого, понякога може да правите изключение – това може да спаси живота ви.

Я

Безстрашни сте в чувствата си, но когато трябва да изберете партньор, сте прекалено придирчиви. Приоритетите в живота ви са свързани с вашите задължения и отговорности и заради това ви е трудно да бъдете достатъчно близък с хората, които обичате. Обичате да научавате нови неща и сте привързани към книгите.

марица