Home » Клюки » Пълен списък с реалната възраст на всички чалга звезди
Пълен списък с реалната възраст на всички чалга звезди

Пълен списък с реалната възраст на всички чалга звезди

Когато цифрите говорят, и попфолк певиците мълчат 

Все повече изпълнителите започнаха да си крият имената си. Някои от тях дори преправят в интернет данните за възрастта си и се подмладяват. Явно си мислят, че номерът на Лили Иванова ще мине навсякъде.

Истинските години на звездите от попфолка лъснаха, научи Преса 24.  Най-стар в жанра се оказа любимецът от „Като две капки вода“ Милко Калайджиев, който е на достолетните 67 години.

След него се нареждат мъжете ветерани в бранша, а именно Сашо Роман (64 г.), Радо Шишарката (53 г.), Орхан Мурад (52 г.). Набор на Орхан Мурад е и култовата певица Сашка Васева, която е родена на 12 окромври 1966 г.

На 55 години са още две знакови имена от зората на фолка – Екстра Нина и Петра. Първата направи кратка пауза от сцената и временно се изявяваше по кръчми в Турция, но от известно време се мъчи отново да прави кариера. Петра пък се отказа от музиката в пика на кариерата си и забегна в Кипър при любовника си.

Изпълнителят на „Доко, Доко“ Кондьо също е прехвърлил 50-те. Роден е на 24 август 1964 г. В тази графа попадат и три певици, които и до днес а сред най-актуалните – Тони Дачева (52 г.), Малина (51 г.) и Ивана (50 г.).

Графата „40+“ е най-цветна и в нея са поместени едни от най-големите звезди, които преобърнаха представите за този жанр музика. Точно те са и най-суетните, които упорито отказват да говорят за годините си.

Рени е една от звездите, която се опитва да се изкара по-млада. Уви, певицата е на 49 години и само след няколко месеца навършва 50. Ивена също крие годините си, представяйки се с две по-млада, а всъщност наскоро навърши 40.

Певицата от близкото минало Лия също е на прага на 50-те. На 49 г. е и Есил Дюран. Плътно зад тях се нареждат Камелия, Нелина и Луна на 48 г., Бони и Глория на 45 г., Пепа Секса, Кали и Софи Маринова на 43 г., изпълнителката на „Зелено“ Ина, Цветелина, Тони Стораро, Константин и Джина Стоева на 42 г., Азис, Валя и Силвия на 41 г. Тази година и Десислава смени първата цифра на годините и вече е в отбора на „40+“.

Тези над 30 години също не са никак малко на брой. Соня Немска има още две години, докато догони колежките си от „40-те“.Точно толкова трябват и на певицата с най-хубаво тяло – Лияна. С една година по-малки от тях са Райна, Борис Дали, Емануела, Мария и Емилия.

Наборки са още Яница, Алисия, Илиян и Анелия. Те са родени през 1982 г. и към днешна дата са на 36 г. С една година по-малка е Магда (35 г.)

Към графата „млади“ минават все още: Андреа (32 г.), Галена (33 г.), Преслава (34 г.), Джена (33 г.), Гергана (34 г.). Още по-млади пък се оказват актуалните лъвчета в „Пайнер“ – Галин (28 г.) и Фики (24 г.).

Източник: Марица