Home » Здраве » Проф. Неумивакин: Содата е лекарството на 21-ви век!
Проф. Неумивакин: Содата е лекарството на 21-ви век!

Проф. Неумивакин: Содата е лекарството на 21-ви век!

Професор Неумивакин препоръчва прием на сода сутрин и вечер на празен стомах, 20-30 минути преди хранене. Препоръчителен е още един прием следобед.

Професор Неумивакин в книгата си „Сода. Митове и реалност”, както и по време на лекции и срещи с хора, говори за пиенето на сода и нейния лечебен потенциал.

Той изследвал опита на много учени, съгласувал своите методиза оздравяване на тялото и сподели с многомилионната си публика своята методология, основана на реалната практика на използване на содата.

Той не препоръчва да бързате с големите дози. Първоначалната доза може да бъде половин кафена лъжица сода, разредена в гореща вода или мляко. Не е необходимо да кипвате водата и млякото, тъй като тогава се получава напълно различна формула. Можете просто да приемете содата, без да я разбърквате в течност. След 3-дневен прием почивайте 3 дни.

Ако тялото нормално понася такова лечение, дозата се увеличава до 1 ч.л. за 3 дни и отново почивате 3 дни. Постепенно можете да увеличите дозата сода до 1-3 чаени лъжички, като не забравяте почивките.

Много хора страдат от повишена киселинност (ацидоза) поради наличието на отрови в храната, въздуха и водата, включително пестициди и изгорелите газове от автомобилите. Психичните разстройства, включително: страх, тревожност, дразнене, депресия, гняв, завист или омраза, също провокират ацидоза и самоотравяне на организма.

Продължителната употреба на лекарства също ще повлияе негативно на киселинността на храносмилателната система.

Как влияе содата на човешкото тяло?

Поради неутрализирането на киселината допринася за поддържане на нормален киселинно-алкален баланс и увеличаване на алкалния резерв на организма.

С използването на сода, можете да почистите кръвоносните съдове, да премахнете киселинните отлагания в черния дроб и бъбреците, стомашно-чревния тракт. В допълнение, тя има леко слабително действие, ако дозата е леко превишена.

Може да правите гаргара със соден разтвор, да си правите вани с добавяне на 200-250 г сода и 100 г морска сол на 100 л гореща вода (39-42 °), за да подобрите мускулно-скелетната система и състоянието на кожата.

В клетките започва възстановяване на енергията и биохимичните процеси с увеличаване на хемодинамиката, кислородът се абсорбира от тъканите. В резултат на това се подобрява здравословното състояние и се увеличава умствената и физическата работоспособност.

Чрез неутрализиране на излишната киселина урината ще стане алкална. Това ще улесни работата на бъбреците, предотвратявайки образуването на камъни. Червата ще работят по-добре, когато приемате сода с горещо мляко, тъй като се образуват алкални натриеви соли на аминокиселини, така че усвояването им в кръвта ще бъде по-бързо и лесно.

Содата се приема за лечение на заболявания като рак, алкохолизъм и наркомания. С нейна помощ ще се откажете от тютюнопушенето.

Тя извежда тежките метали от тялото, при отравяне отстранява радиоактивните изотопи и предотвратява заразяването на организма с радиация. В допълнение, содата разтваря всички отлагания, вредни за ставите и гръбначния стълб, помага за борба с радикулита и остеохондрозата, полиартрита и подаграта, ревматизма, уролитиазата и холелитиазата.

Тя помага за концентриране на вниманието и баланса на психиката на деца и възрастни, почиства организма от отрови, произвеждани от организма по време на психични разстройства.

Удивителни в своята простота, съветите и препоръките на професор Неумивакин ще ви помогнат не само значително да подобрите здравето, благосъстоянието и емоционалния си фон, но и да се излекувате от хронични заболявания.

Професорът обаче казва, че по своята същност няма болести, има само неизправности в нашето биохимично предприятие, наречено човешко тяло.