Home » България » Премиерът Борисов: Комунизмът докара България до пълен срив
Комунизмът докара България до пълен срив

Премиерът Борисов: Комунизмът докара България до пълен срив

Бойко Борисов отново нападна тоталитарния режим и извади данни, които сочат подобрението на България в доста показатели през последните няколко години, научи presa24.

Премиерът Бойко Борисов не спира атаките си срещу комунизма. Той определя себе си като напълно десен и неслучайно напоследък е много близък със западния свят, та чак до САЩ.

„Дълги години страната ни беше управлявана от тежък комунистически режим, българите нямахме право на избор и свободно движение. Последваха кризите, до които бяхме докарани от същата комунистическа партия – срив на българския лев, изчезване на спестяванията на хората, свръхинфлация, глад и мизерия. Логично, много българи потърсиха своя шанс за оцеляване и развитие зад граница.

През последните години у нас има видим напредък. Това е мнението на хората и анализаторите, това показват и всички статистически данни. Именно затова през последните години чувствително расте броят на българите, които се завръщат в родината – около 4 пъти за периода 2012 г. – 2018 г. Днес в Европа няма стена, която да разделя хората, миграционните процеси са сравнително лесни, но за нас е важно, че посоката вече е двупосочна.

Разбира се, че в страната ни има проблеми, но те са решими и по тях се работи. Продължаваме с усилията за подобряване на условията на живот, да имаме по-високи доходи, по-добра инфраструктура, по-добра бизнес среда. Всеки един българин е важен за страната ни!

Вярвам, че сме на прав път и положителната тенденция все повече българи да се завръщат в родината ще продължи.“ – написа Бойко Борисов в социалната мрежа.

 

Разкрития