Home » Свят » Премахнете веднага тези 7 навика-предизвикват бедността
Премахнете веднага тези 7 навика-предизвикват бедноста

Премахнете веднага тези 7 навика-предизвикват бедността

Александър Шепс – един от победителите в битката за екстрасенс, споделя списък с навици, които трябва да прочетем и да разберем, че има навици, които наистина блокират потока на парите в нашия живот.

Екстрасенсът Александър Шепс публикува в официалния си уебсайт списък с навици, които правят хората бедни и не им позволяват да подобрят финансовото си положение. Александър Шепс твърди, че ако изкорените тези седем навика, скоро ще можете да подобрите своето богатство. Тези навици са:

Навик да се оплакваш
Ако човек непрекъснато се оплаква, например, от липсата на пари или от нещастния си живот, в ума му нарастват отрицателни нагласи, които водят до нещастие и липса на пари.

Разказвайки на някого за нещастията си, човек сам се приспособява към негативи.
Отдавна е известно, че думите и мислите се материализират. Оплаквайки се за живота си, човек става още по-нещастен, защото мисли за лошото и излъчва негатив. И парите, към мрънкащите хора, според Александър Шепс, никога няма да дойдат.

Навик да искаш всичко наведнъж
За да печелите пари и да живеете комфортно, е необходимо да полагате усилия. А на бедния човек е необходим незабавен резултат. Човекът никога няма да може да забогатее, ако се страхува от работа, допълнително положени усилия, грешки и рискове. Трябва да помните, че нищо не се дава просто така.

Навик да работиш на нелюбима работа
Александър Шепс твърди, че е невъзможно да се постигне успех в сферата на дейност, която не ти харесва и изобщо не те интересува. За да забогатеете, трябва да направите това, което удовлетворява вашата душата . Само в този случай човекът наистина ще се стреми към големи доходи .

Навик за завист
Завистта не само няма да доведе до богатство, но и ще разруши човека отвътре, което ще го доведе до заболяване и пълна самота. Завиждайки на успеха на другите, човек изпада в ужасно състояние, което не му позволява да приема действия към реализиране на плановете си.

Навик на спестяване
Има неща, за които не трябва да се спестява: здраве, деца и образование. Освен това, трябва да се отървете от навика да купувате само най-евтините неща. Ако си стиснат, никога няма да забогатееш.

Навик да убиваш време
Човекът трябва да управлява сам времето си, а не времето да го управлява. Парите не падат на главата на този, който прекарва безцелно минутите и часовете от живота си. Александър Шепс препоръчва да не губите време и да не отлагате това, което можете да го направите точно сега.

Навик на чакане
Има отделен контингент от хора, които постоянно чакат точното време и търсят причини, поради които не изпълняват плановете си точно сега.

Например, човек с такъв навик, който мечтае да отвори бизнеса си, непрекъснато търси подходящ момент. Междувременно той не смее да предприеме действия, защото или не е сезонът, или ремонтът в къщата не е завършен, или заемът не е даден. Но благоприятният момент никога няма да дойде.

Ако имате цел, трябва да бъде постигната на момента, в противен случай никога няма да бъде постигната.

Всички тези навици, според Александър Шепс, в по-голямата си част са причина за бедност и мизерия в живота на хората.