Home » Разкрития » Предрекла ли е Ванга съдбоносни неща за датата 22.02.2020
Предрекла ли е Ванга съдбоносни неща

Предрекла ли е Ванга съдбоносни неща за датата 22.02.2020

Пред детектор на лъжата Сергей Кастарной потвъри, че пророчицата му е казала, че случи важно събитие за бъдещето на човечеството, научи presa24.

Митовете около българската пророчица баба Ванга се увеличават със скоростта на светлината. Последният е свързан с датата 22.02.2020. Руският журналист Сергей Кастарной, разкрива в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия предсказанията и за 2020 година.

Според него, Ванга предрекла, че през тази година светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни, в които има натрупвания на пет двойки – 22 февруари 2020 г. и 22 декември 2020 г.

Пред детектор на лъжата Сергей Кастарной потвъри, че пророчицата му е казала, че случи важно събитие за бъдещето на човечеството.

На въпросите дали е направила Ванга предсказание за 2020-та и дали наистина му е казала, че в деня с петте двойки може да се случи важно събитие за бъдещето на човечеството, положителните органи бяха отчетени като верни от полиграфа.

Всеки човек в този ден ще види като в огледало своята вътрешна същност, добави Кастарной.

В „Тази събота“ режисьорът Стилиян Иванов, който е автор на биографичен филм за Ванга, се опита да разбие митовете.

„Разбира се, че такива предсказания няма. Периодично руснаците ни вмъкват в тях, но това трябва да престане. Всяка година те дописват нещо. Оказва, се че Ванга е говорила много повече, отколкото е живяла“, коментира режисьорът.

Иванов е и астролог, по думите му в тези дни ни се иска да прехвърлим извън себе си отговорността. Той заяви, че хората не трябва да се притесняват, защото всичко зависи от тях.

На тази дата обаче, режисьорът прави премиера на „Приказка за вярата“ – филм за шаманите и наричанията. Той поясни, че този митичен свят е много сложен за разбиране от обикновените хора, затова е използвал анимации и възстанови.

flagman